reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Oj dziewczyny ani mi nic nie mowcie o kasie... w tym mies to jakas masakra... ciesze sie ze mam chociaz jak narazie sandacza i szczupaka na swieta w zamrazarce a reszta zakupow ok 20 bo sama robie wigilie a jeszcze zeby bylo smieszniej to do pracy w wigilie i w sylwka ide :wściekła/y:
wszystko bede robic dzien przed jak dwa lata temu... a gdzie prezenty i w ogole... a sianko wpadnie nam w wigilie bo moj D paczke z koperta dostanie w ten dzien ale przeciez wtedy zakupow i prezentow nie bede robic bo kiedy.... a jeszcze rachunki trzeba zaplacic... ach niech juz bedzie styczen!!!

reklama
Podziwiam uczące się przyszłe mamusie. Ja mam ostatnio problemy ze skupieniem i wyartykułowaniem tego co mam na myśli a co dopiero gdybym miała się uczyć:szok: Nic by mi nie zostało w łepetynie:-D W takim razie owocnego wkuwania życzę i faktycznie posłucham syna;-)
Madziulek grudzień i dla mnie to finansowa masakra! Dzisiaj zrobiłam opłaty (wyrównania,dopłaty) i wyszło 1800 zł:szok: MASAKRA! Normalnie płacimy ok 1000
Zmykam
Buziak kobietki

Ostatnia edycja:
no niestety tak to w grudniu zawsze jest najwiecej wydatków... madziulek to ty mi nie kupuj tylu prezentow tylko oszczedzaj !!!

wry caly czas dzialal tv i znowu nie dziala chyba niema wyjscia trzeba wydac 150zl za pana od naprawy cyfry+ plus to co sie zepsuło.. bo inaczej to do porodu bede sie nudzic w domku..

No ja już przebrnęłam przez wszytko.... NARESZCIE!! :szok:

Święta będziemy musieli przejść "ubogo" ale to akurat zrozumiałe w naszej sytuacji. :sorry2:

Brakuje nam jeszcze Fotelika samochodowego, podgrzewacza butelek, wanienki, i kilku kosmetyków

Poza tym mam już wsio! Od butelek,przez smoczki, przewijak, wszelkie pokrowce, gaziki, termometry, gruszki, pościele ceraty, pieluchy, kocyki ręczniki........ i wiele więcej! Ja też mam już wszytko co potrzebne mi do połogu i karmienia wiec naprawdę już mało zostało.... :tak:

A teraz spadam spać...mam dosć a jutro czeka mnie jeszcze dentystka.... :dry: Dobranoc :*

Dziewczyny jeśli chcecie i za zgodą oczywiście Fasolki mogę wam wkleić treść wiadomości do Fasolki z pytaniem o wyprawkę. Po mojej jakiejś tam obserwacji napisałam jej sporo rzeczy. Więc jak Fasolka się zgodzi to ciężarówkom skopiuję tą wiadomość.

reklama
Do góry