reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Miq to ja juz bym była na klatce....:szok: Nie lubię żyjatek które mają więcej nóg niż ja ogólnie członków :baffled:

hahaha Fasolka dobre:-D

Ael no najwyżej się zaopatrzę ale to już mi się tak bardzo nie spieszy... w sumie to kilka osób już mi mówiło, ze lepiej kupic sobie od razu.

Fasolka hahahahahahahahahahahahahahaahahahaha ale z Ciebie zboczuch!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DOkladnie przytulanko musi byc bo 5 dni to daleko plemniki juz nie zyja.. trzeba nowa partie ;-) wiec chlopa zaciagnij ;-)

no ja po nowym roku dziewczyny będę was notorycznie męczyc pytaniami co potrzeba a co nie, i td. :-D także przygotujecie sie na taką napaść słowną

miq: współczuje, ja bym dostała ataku bo sie strasznie tych na p..... boję , za to mój mąż jest w codziennym życiu moim bohaterem bo zawsze je po męsku zabija :tak: ratując mnie tym od płaczu i pocenia się ze strachu

o matko, jak mnie brzuch rozbolał ze śmiechu, to chyba była ona, bo nie wymachiwała siusiakiem, też się boją pająków, a najbardziej takich małych bo gryzą
Ael wklej jakieś nowe foteczki swojego przystojniaka

Lamia potem wrzucę Ci tą moją listę a teraz idę się położyć bo tak się obrzarłam, że aż mi niedobrze :-D zajrzę do Was później :-)

reklama
mam tak samo, szkoda mi ich ale sama go nie wyrzucę, ten niestety dostał z kapcia, swoją drogą ponoć taki spuszczający się pają przynosi szczęście, jak trzeba będzie to we wszystko uwierzę...

Do góry