reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

doberek witam sie i ja ;-) rano do sklepu pojechalam z mezem i tesciami i potem do jeszcze 2 i wrocilismy o 15 ;-) zjadlami teraz sie bycze na lozku a wieczorem do kina ;-) maz mnie zabiera na zmierzch ;-)

lamiav wszystkiego naj naj lepszegoz okazji imieninek spelnienia marzen i bezproblemowej ciazy ;-)

zafasolkuje wow ale ciuszki tanie super ;-)

fifka ale humorki dzis kawaly ze hej dobre ;-)

reklama
No a mój nie dostał dzisiaj wypłaty i znowu zamówienie łóżeczka o parę dni się przesunie :-( no ale trudno, ważne ze jest już wybrane! :tak: jak już będa pieniążki na koncie to wydamy dobre 500zł na raz :szok:

Trzeba zamówić łóżeczko, materac pościele.... prześcieradełka no i klika takich drobiazgów... a i jeszcze biurko nowe dla meża pod komputer bo stare jest za duże i łóżeczko się nie zmieści :zawstydzona/y:

co tam kochane slychac, dzialo sie cos dzisiaj ciekawego? ja dzis caly dzien zalatana jak pies jestem:confused2: padam na ryj normalnie...
Atan...czekaj na mikolaja:-) bo juz pewnie pedzi do ciebie!:-D

Asiol, Kwiatuszeq...dzieki za tesciki...przypominam o tym, ze jezeli ktoras miala lub ma problem z zajsciem w ciaze to prosze o pomoc przy pisaniu pracy mgr...z gory dziekuje:-)

Ostatnia edycja:
Haha Fifka mój w sobotę dostał wypłatę i ponad połowy już nie ma ;) ale nakupiłam ogólnie nieco plus opłaciliśmy rachunki i samochód zatankowany do pełna.

Fifka no tak to jest... my jeszcze tylko wózeczek więc też jeszcze spory wydatek... a dzisiaj się ucieszyłam bo jak weszłam do takiej hurtowni z akcesoriami dziecięcymi po to prześcieradełko to patrzę a tam ten nasz wybrany model wózka a na nim plakietka -20% więc pytam się jak długo będzie obowiązywała ta promocja (już napalona jak szczerbaty na suchary) a babka mi mówi, że to tylko jest przecena gondoli i to w kolorze jasny niebieski... :-(

Neciuszka...no i bardzo dobrze, ze sie nie kwalifikujesz...bardzo mnie to cieszy:-);-):tak: moze poszukam jeszcze osob u nas na in vitro albo inseminacja...
jak ty sie kochana czujesz?

JA również nie, żeby nie było, że nie chcę pomóc...

Wczoraj w ogóle byłam ostatni raz w szkole i wszystkie dziewczyny życzyły mi na koniec szybkiego i bezbolesnego rozwiązania :-p i tak sobie dzisiaj myślałam jak to będzie, że jestem taka ciekawa kiedy mnie złapie i jakie to uczucie.... ale nie żebym się bała tylko bardziej czysta ciekawość :-p

reklama
milia no to czekamy z Amelka ;-) z niecierpliwoscia ;-) a moze nas kkiedys odwiedzisz w poznaniu ?? :-D

Do góry