reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
A szukasz w internecie czy w po sklepach chodzisz?

w H&M są super ciuchy dla kobiet w ciazy :)

Chociaż widzisz ja wczoraj byłam na zakupach z moim i na lodach i kupiłam sobie sweterek nie dla kobiet w ciązy i był dobry :) i będzie dobry nawet po ciazy :)

images.jpeg

Ja tez nie lubie no ale nic ciekawego nie znalazłam a ida zimne dni a wiesz małamsie urodzi i nie bede miała 3-4godizn na chodzenie po sklepach :)

witam panienki widze humorki macie to fajnie
u mnie @ prawie koniec i cale szczescie bo jutro gin zmieniam go ciekawe co powie jak usyszy moja długa historie:)
a tak ogolnie to nic ciekawego mam male zmartwienie ale moj m mnie wspiera na dodatek dzis sie niezle wk bo dowiedzialam sie ze znajoma sie dostala do pracy tam gdzie ja sie starałam a to taki ułom az sie zbeczałam :(

Ja się w tygodniu wybieram na miasto, ale mam zamiar odwiedzić 2 sklepy i to wszystko, nie będę się wysilała jak nie kupie to pójdę w bluzeczkach które mam. No i muszę stanik kupić z prawdziwego zdarzenia bo mi zaczyna biust wypływać.

oj kwiatuszki niestety z praca tak jest, że nie koniecznie mózgownica się liczy :/
a jakież masz zmartwienie?

Kwiatuszku współczuję... ale niestety z tą pracą to jest loteria... Mi moja szefowa opowiadała jak to jest... jak ona dostała 200 zgłoszeń to nawet fizycznie nie jest możliwe zeby wszytko dokładnie ogarnęła... w takiej rekrutacji często liczy sie po prostu szczescie...

reklama
Do góry