reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Mila jaaa? a dobrze dobrze, żeby tylko ten paskudny kaszel mnie puścił to było by dobrze bo tak mnie mięśnie brzucha bolą. Ale cóż w domu mąż i szwagier pochorowani :/ a mnie już puszczać zaczęło żeby tylko bardziej nie wzięło przez nich.

reklama
Fifka no tak to jest... my jeszcze tylko wózeczek więc też jeszcze spory wydatek... a dzisiaj się ucieszyłam bo jak weszłam do takiej hurtowni z akcesoriami dziecięcymi po to prześcieradełko to patrzę a tam ten nasz wybrany model wózka a na nim plakietka -20% więc pytam się jak długo będzie obowiązywała ta promocja (już napalona jak szczerbaty na suchary) a babka mi mówi, że to tylko jest przecena gondoli i to w kolorze jasny niebieski... :-(

No my wózek już mamy... ale całej reszty nie :zawstydzona/y: heh wszytko na raz pochłania sporo kasy... A jaki wózek sobie upatrzyłaś?

Haha Fifka mój w sobotę dostał wypłatę i ponad połowy już nie ma ;) ale nakupiłam ogólnie nieco plus opłaciliśmy rachunki i samochód zatankowany do pełna.

No ja wiem jak to jest... kasa leci strasznie szybko... :no:

Właśnie moja mama dzwoniła... tak z nią rozmawiałam i stwierdziłam ze jednak przepiszę sie do innego lekarza. Mama ma załatwić numer do podobno bardzo dobrej lekarz. Ona pracuję w szpitalu na patologii ciąży i później odbiera poród i opiekuję się w szpitalu. Jednak w mojej sytuacji lepiej być pod dobrą opieką... bo nie dość ze szyjka wygładzona to jeszcze i te zapalenie..., żebym tylko nie zrobiła krzywdy dziecku... :zawstydzona/y:

Fifka my chcemy Mutsy Transporter... jest dość zgrabny, gondolkę ma taką standardową - na pewno wystarczy do 6 miesiąca ale ma bardzo dużą, obszerną spacerówkę!
http://www.tosia.pl/sklep/product/p/807/mutsy,transporter.html

A co do rozstępów to koleżanka mi bardzo poleciła ten krem!
http://allegro.pl/no-scar-blizny-rozstepy-tradzik-50ml-10ml-graits-i1984065487.html
ale najlepiej go zacząć używać jak najszybciej póki rozstęoy są takie czerwone bo jak już się zabliźnią to nic się nie da zrobić! Wiadomo, ze nie ma cudów i rozstępów nie da się pozbyć całkowicie w 100% ale mówiła, ze bardzo ładnie je rozjaśnia i wygładza...

Ostatnia edycja:
Zobacz załącznik 416065mam dylemat pomocy co myslicie bo miało byc inaczej napisala mi pani ze zrobila tak czy cos przestawic czy zostawic jak myslicie bo mialo byc Amelka i miedzy ma e logo i na i pileczka.
cytuje pania" popełniłam mały błąd i zamiast literek Amelia wycięłam Amelka. piłeczkę mogę dodac w innym miejscu. proszę o kontakt czy może tak byc. tło jest jeszcze nie wycięte, ale chciałam pokazac jak wygląda układ literek i logo."

milia no to czekamy z Amelka ;-) z niecierpliwoscia ;-) a moze nas kkiedys odwiedzisz w poznaniu ?? :-D
moze kiedys was odwiedze, ale nie jakos mi zupelnie ten poznan nie po drodze...ja zapraszam do wwki, albo radomia...srodek polski, moze bedzie latwiej:-)

Mila jaaa? a dobrze dobrze, żeby tylko ten paskudny kaszel mnie puścił to było by dobrze bo tak mnie mięśnie brzucha bolą. Ale cóż w domu mąż i szwagier pochorowani :/ a mnie już puszczać zaczęło żeby tylko bardziej nie wzięło przez nich.
ech, ten kaszel...zaklinam i wyganiam go!!!!:-) niech ucieka!:tak: a ty jakies syropki mozesz pic?

No przyjemny i zgrabniutki! :tak: Moj to taka krowa że szok :-D no ale sama taki chciałam :-)

No a ja dostałam ten numer lekarki która zajmuje sie patologiami ciąży i zaraz będe dzwonić. Jak coś ro może jeszcze dzisiaj pojadę do niej.

reklama
Do góry