reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Dokładnie ja też wyliczenia robiłam cuda nie widy i co i jedna kreska jak sobie juz odpuściłam za kilka dni zaczeło mnie mdlic i wogóle i zrobiłam test i 2 kreski tego samego dnia BETA i siedziałam w labolatorium i czekałam na wynik i wyszła pozytywnie.

A tak wogóle bo zawsze sie zastanawiałam jak gin pytał o ostatnia miesiaczke to miałam podac dzień pierwszego krwawienia czy koniec ? ;/

reklama
Wydaje mi się, że pierwszy dzień
Dziewczyny ja sobie nie mogę odpuścić, niestety należę do osób które przez całe życie maja po górkę, o wszystko muszą walczyć, choć raz los mógłby się odmienić...

doberek

czy wy tez spac nie mozecie ja co 2 h lub 4 sie budze... i albo siusiu albo musze sie przewrocic na 2 bok... co to za spanie...ahh

ale mam plan na dzis ide sie wykapac zjesc cos i popoludniu do sklepu obuwniczego bo moze tam beda miec ten rozmiar w innej siedzibie ;-) a potem segregacja wszystkich ciuszkow a mam ich duzo rozmiarami podziele ;-)mam pomocnice bratanice ;-)

Nie to mnie budzi jednie jak pies skomli i budzik w telefonie mojego ja tylko usłysze nawet nie sekunde to już mojego szturcham zeby wstawał

Ale mam ku....ice :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Boże moja teściowa potrafi być kochana dosłownie a czasami to mi się wydaję, że jej na mózg padło!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Brat mojego K (ma 5lat) wczoraj wymiotował w przedszkolu i musiała go zabrać i przyprowadziła go do mnie bo na pewno się objadł słodyczy dzień wcześniej i to od tego... dzisiaj poszła z nim do lekarza bo mu nie przeszło i okazało się, że to jakiś wirus a ona zaś go przyprowadziła do mnie :crazy::growl::confused2: jak on mnie zarazi to dostane kur....icy

Magdalena miejmy jednak nadzieję, że nie zaraził Cię żadnym świństwem. A niestety tak jest, że m same musimy mieć oczy dookoła głowy i dbac o siebie bo czasem inni potrafia właśnie taki numery wywinąć.
Trzymam kciuki!!!

miały być zdjęcia dla cioć Magd, to proszę
kluseczka nasza troszkę nadąsana była podczas badania i schowała się za tkanki łożyska
ale usteczka a`la Angelina Jolie są :-D
Zobacz załącznik 414982Zobacz załącznik 414983

Ostatnia edycja:
reklama
oj Magda dziękuję, ale obiektywnie mówiąc to nie wygląda korzystnie, to USG 4D czasem strasznie wypacza
ale dla mnie jest najpiękniejsza i naujkochasza :-D

Do góry