reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Dobry:)
Donia śliczna kruszynka:)
Ale mam ku....ice :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Boże moja teściowa potrafi być kochana dosłownie a czasami to mi się wydaję, że jej na mózg padło!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Brat mojego K (ma 5lat) wczoraj wymiotował w przedszkolu i musiała go zabrać i przyprowadziła go do mnie bo na pewno się objadł słodyczy dzień wcześniej i to od tego... dzisiaj poszła z nim do lekarza bo mu nie przeszło i okazało się, że to jakiś wirus a ona zaś go przyprowadziła do mnie :crazy::growl::confused2: jak on mnie zarazi to dostane kur....icy

Faktycznie mało odpowiedzialne,wiadomo że w ciązy nie ma czym leczyć nawet zwykłego kaszlu itd i się człowiek męczy. Ja bym odmówiła na Twoim miejscu kochana. Teraz Ty ..WY jesteście najważniejsi.

reklama
dzieki dziewczyny ;-) no to jak zjem i przyjdzie bratanica idziemy do sklepu a potem segregujemy ciuszki wszystkie bo mam w roznych kartonach i po rozmiarach posegreguje ;-) potem łatwiej prac ;-)

IWASKU głupio mi odmówić... ale sama wie, że teraz jeszcze do teog wszystkiego biorę tabletki na przedwczesny poród i sama mi mówiła, żebym się nie przemęczała a teraz jeszcze mi posyła chore dziecko :dry:

Tym bardziej nie rozumiem . Nie przemęczaj sie kochana i POWIEDZ teściowej że to nie jest najlepszy pomysł .:no:
Niech CI nie będzie głupio!!! Teraz masz prawo a wrecz obowiązek bycia egoistką...masz się o kogo troszczyć!!!!!

Mój Tata wymrażał właśnie tym shoolem i mu zeszły. najlepiej zadzwoń do lekarza i się spytaj, czy możesz tego użyć. A jak nie zapomnę to Ci przeczytam na ulotce co tam wypisali.

Fifka
widać, ze prawa nogą wstałaś, ale żeby aż tak, ze do teścia sama z siebie idziesz ;-)

Ale mnie ta moja ***** pseudokulezanka z pokoju wkurzyła. Wystawia rachunki za śmieci i potrafi pijaków po całej gminie szukać, żeby im odsetek nie naliczać. I dzwoni i cuduje. A wzięła i wystawiła upomnienie mojemu wujkowi mimo, ze wie, że mam z nim bardzo dobry kontakt i mogę za nich zapłacić bo się z nimi często widzę i bym się z nimi rozliczyła. To nieeeeee gęby nie otworzyła i teraz maja odsetki i cuda niewidy do płacenia. Debilka złośliwa.

witam się z rana dziewczęta,

Ael: Ja chciałam tylko ogłosić, żeby się inne nie napalały, że jeżeli 17 grudnia okaże się, że będzie dziewczynka, to umawiamy się na kawę! Taki zięć to by mi się widział:-D

zafasolkuje: Jeszcze chwila i zobaczysz małe, nie denerwuj się, wszystko jest ok.

fifka: ja rozumiem wszędzie, na ochotnika do robót drogowych... ale żeby do teścia??!!

Hahaha cały ranek u niego przesiedziałam i dopiero wróciłam do domu :-D oj bo czasem chce się do ludzi wyjść... a jako że to dosłownie rzut beretem to tylko tam moge sobie iść :tak:

Ale mam ku....ice :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Boże moja teściowa potrafi być kochana dosłownie a czasami to mi się wydaję, że jej na mózg padło!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Brat mojego K (ma 5lat) wczoraj wymiotował w przedszkolu i musiała go zabrać i przyprowadziła go do mnie bo na pewno się objadł słodyczy dzień wcześniej i to od tego... dzisiaj poszła z nim do lekarza bo mu nie przeszło i okazało się, że to jakiś wirus a ona zaś go przyprowadziła do mnie :crazy::growl::confused2: jak on mnie zarazi to dostane kur....icy

Faktycznie mądra nie ma co... mam nadzieję ze nic ci tam nie wylezie...

Magdalena miejmy jednak nadzieję, że nie zaraził Cię żadnym świństwem. A niestety tak jest, że m same musimy mieć oczy dookoła głowy i dbac o siebie bo czasem inni potrafia właśnie taki numery wywinąć.
Trzymam kciuki!!!

miały być zdjęcia dla cioć Magd, to proszę
kluseczka nasza troszkę nadąsana była podczas badania i schowała się za tkanki łożyska
ale usteczka a`la Angelina Jolie są :-D
Zobacz załącznik 414982Zobacz załącznik 414983

Haha jaka śliczna buziulka! Normalnie tylko całować ;* Jestem ciekawa jak mój mały wygląda :-)

No a ja wracam do malowania tych obrazków na ścianie. Później pokażę efekt końcowy :tak:

Aj już i tak siedzi od godziny i zaraz idzie do babci bo za 30 min przyjeżdża małż i jedziemy do weterynarza po jakieś witaminy dla naszej suni bo okropnie jej wypada sierść... tak nienaturalnie. Cały czas się drapię a jak chcemy ją wyczesać to okropnie piszczy... a ostatnio mieliśmy ważniejsze wydatki i z karmy Royal Canin przeszliśmy na Chappi :dry:i podejrzewam, że to od tego, bo jednak taka karma to kiepsko jeśli chodzi o witaminki

Moze to wirus rota ,mam nadzieje że Cię nic nie dopadnie.
Szkoda suni bo widać boli ja skóra,może to jakaś infekcja. Oby to nie było nic poważnego i udało się szybko wyleczyć .

IWASKU mam nadzieje, że nie rota... bo miał już w maju i leżał w strasznym stanie w szpitalu... myślę, że nie jest tak źle.

Uciekam kochane się ubierać bo zaraz małż wróci a młody chce żebym mu gry na komputerze włączyła...

Do wieczorka!

reklama
Donia...sliczna corunia! :-)

ma_gdalena...kochana ja to bym nie pozwolila, zeby maly zostal u ciebie,teraz jestes TY najwazniejsza i powinnas dbac o siebie! ja bym powiedziala tesciowej, ze owszem moglabys przypilnowac malego, ale niestety nie w takiej sytuacji...jakby nie bylo ODGANIAM te wirusy od ciebie, zeby nic cie nie zlapalo:-)!!
mila robiłam prolaktyne była ok tylko sie @ skonczy i do gina mysle ze mi cos pomorze
aha,no to moze stres po prostu...szybciej przyszla to i szybciej nastepe dni plodne sie pojawia:-)

a ja sobie kupilam wreszcie sukienke na swieta...niby zwykla czarna, ale ma cos w sobie i bardzo mi sie podoba, wreszcie bede wygladala jakos do ludzi:-)

Do góry