reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Mineralna są jeszcze taksówki więc się nie przejmuj :-D Ja też bomba zegarowa jestem i mój obecnie w pracy a ja sama w domu :tak:, ale jakoś sie nie przejmuję.

A teraz tak sobie myślę ze chyba przejdę się do teścia, a co zrobie mu przyjemność :-D

reklama
Mój Tata wymrażał właśnie tym shoolem i mu zeszły. najlepiej zadzwoń do lekarza i się spytaj, czy możesz tego użyć. A jak nie zapomnę to Ci przeczytam na ulotce co tam wypisali.

Fifka
widać, ze prawa nogą wstałaś, ale żeby aż tak, ze do teścia sama z siebie idziesz ;-)

Ale mnie ta moja ***** pseudokulezanka z pokoju wkurzyła. Wystawia rachunki za śmieci i potrafi pijaków po całej gminie szukać, żeby im odsetek nie naliczać. I dzwoni i cuduje. A wzięła i wystawiła upomnienie mojemu wujkowi mimo, ze wie, że mam z nim bardzo dobry kontakt i mogę za nich zapłacić bo się z nimi często widzę i bym się z nimi rozliczyła. To nieeeeee gęby nie otworzyła i teraz maja odsetki i cuda niewidy do płacenia. Debilka złośliwa.

Ostatnia edycja:
witam się z rana dziewczęta,

Ael: Ja chciałam tylko ogłosić, żeby się inne nie napalały, że jeżeli 17 grudnia okaże się, że będzie dziewczynka, to umawiamy się na kawę! Taki zięć to by mi się widział:-D

zafasolkuje: Jeszcze chwila i zobaczysz małe, nie denerwuj się, wszystko jest ok.

fifka: ja rozumiem wszędzie, na ochotnika do robót drogowych... ale żeby do teścia??!!

sleep no ja też nie ogarniam, żeby ona tak sama z siebie? prosto do jamy szatana? co za dziewczyna hhaahhhahah ;-)

Kurcze wiecie co z lamiav? co prawda nie nadrabiałam wczorajszego wieczora, ale pobieżnie przeleciałam i nie widziałam jej. Już 2 albo 3 dzień by jej nie było. Dokopałam się od 2 grudnia jej nie ma.

Lamiav odezwij się do nas

Tak samo Lovki ostatnio nie widziałam. jak to tak nieobecność bez żadnego usprawiedliwienia. Tak byc nie może.

Ostatnia edycja:
Dzień dobry :-)
Kurczę jaki beznadziejny dzień...pada, pada, pada ciemno jak w dupie i murzyna, aż się żyć odechciewa. Jeszcze po pracy do szkoły muszę zaiwaniać...Aż mi się nie dobrze robi jak o tym pomyslę. W ogóle jakiś taki mruk się zrobiłam ostatnio :dry:

Ael: Ja chciałam tylko ogłosić, żeby się inne nie napalały, że jeżeli 17 grudnia okaże się, że będzie dziewczynka, to umawiamy się na kawę! Taki zięć to by mi się widział:-D

Heh no wiesz ja nie wiem nie wiem, chodzi o to, że mamusia kawy w ogóle nie pija :p a młody to już ma narzeczoną Olę :-D
No już tyle propozycji dostałam, że powinnam jakiś casting ogłosić na narzeczoną dla Wiktora XD

Fasolka, kobito wyluzuj bo odwalisz psychicznie. Będzie dobrze, wyjdziesz od gina i sama się przekonasz.

Laura to już dochodzą do głosu hormony ciążowe :-D

Heh no wiesz ja nie wiem nie wiem, chodzi o to, że mamusia kawy w ogóle nie pija :p a młody to już ma narzeczoną Olę :-D
No już tyle propozycji dostałam, że powinnam jakiś casting ogłosić na narzeczoną dla Wiktora XD

No niestety, nie akceptuje żadnej oli.. :-pJuż ja tak wystylizuje moje dziewczę, że Wiktor oszaleje na jej pkt:-D

fasola, co kupujesz?

Dzień Dobry
Fasolka trzymam kciuki za wizytę mimo, że wiem na 100%, że będzie dobrze ;-) a może maleństwo rozłoży nogi i pokaże co tam ukrywa... :-)

Fifka no proszę jaki humor Ci dopisuje :-)

Sleepy myślę, że już jest długa kolejka co Wiktorka przed Tobą... :-D ale za niedługo pojawią się nowi kawalerowie... IWASEK, Fifka i ja też będziemy miały chłopców i to do stycznia najpóźniej ;-) więc będzie jeszcze w kim wybierać :-p

Ja też mam dziś dobry humorek :-) zrobiłam sobie śniadanko i siedzę, nawet mi się podoba co do niektórych rzeczy ten mój zakaz robienia czegokolwiek :-p wczoraj małż poodkurzał, powycierał podłogi a ja leżałam no i dziś wstałam i jest czyściutko :-)

reklama
No niestety, nie akceptuje żadnej oli.. :-pJuż ja tak wystylizuje moje dziewczę, że Wiktor oszaleje na jej pkt:-D

No poczekaj niech się okażę, co tam nosisz :-D A co jak będzie chłopak???

Wiadomość od Lamii: "Jakoś leci. Czekam na 19stego bo mam mieć badania szyjki macicy. Do pracy chodzę, nadal męczą mnie te skurcze macicy i zasłabnięcia no i moje hemoroidy nie chcą zniknąć. A poza tym czuję się dobrze." Napisała, że po całej historii z Dziurką ma blokadę chwilową, jak jej przejdzie to wróci bo tęskno jej za rozmowami z nami, ale nie może się pogodzić z tym co się stało.
Macie od niej wszystkie pozdrowienia i całusy.

Do góry