reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

aerleda moze to nie jest @ jescze, idz na bete jutro jak sie nie rozkreci na maksa!!! A ty mierzysz tempke??? Po wykresie bys wiedziala czy malpa przyjdzie. Gdyby sie nie udalo w tym cyklu ja ci radze mierzyc tempke, bedziesz przynajmniej wiedziec:tak:

reklama
aerleda moze to nie jest @ jescze, idz na bete jutro jak sie nie rozkreci na maksa!!! A ty mierzysz tempke??? Po wykresie bys wiedziala czy malpa przyjdzie. Gdyby sie nie udalo w tym cyklu ja ci radze mierzyc tempke, bedziesz przynajmniej wiedziec:tak:
Tempke mierzyłam rano w piątek i zdziwiła mnie podniesiona tempka, temu zrobiłam test. Ten ból brzucha utrzymywał mi się do wczoraj, oczywiście nie cały czas tylko kilka minut w ciągu dnia i tyle. Wczoraj będąc na ogrodzie i w międzyczasie gdy trzepałam koce, podeszłam do mojego bo palił choinkę. I tak stoję i stoję i nagle złapał mnie okropny ból. Zgięłam się bo nigdy wcześniej tak nie miałam. Przeszło tak szybko jak przyszło. I po tym zauważyłam różowy śluz.

a moze powinnas teraz zrobic test albo betjke i jechac do lekarza moze nic straconego niektore dziewczyny plamia w dniach w ktorych powinna byc miesiaczka az do 3 miesiaca nie wiem co ci poradzic

Teraz sprawdziłam jeszcze się w toalecie, od rana kiedy zaczęła krew lecieć nie zauważyłam żadnych skrzepów, sama krew, ciecz. Ale mnie się wydaje, że to już koniec.
Dzięki dziewczyny za słowa otuchy.
Kwiatuszku to fakt, akurat te plamienia mam akurat w ten dzień jak miał być okres. Naprawdę nie wiem co już o tym sądzić. Jutro zadzwonię do gina zapytam się co robić.

A dzis mierzylas tempke??? Jaka mialas???? A na kiedy ty mialas termin @ bo jak zwykle nie pamietam, na tych nowych prochach wolno mysle cos:zawstydzona/y:

Nie mierzyłam bo nawet nie mam jak i czym. Termin na @ miałam mieć początek wczoraj. Więc te plamienia tak się zaczęły. Jeszcze musiałam zażyć leki na pęcherz bo zaczął piec.

Przykro mi Aelreda... ale tak to właśnie jest z tymi testami... Podobno porania się aż 50% ciąż, dlatego nie jestem zwolenniczką robienia testów przed @ czy biegania na Bete bo "okres się spóźnił parę dni". Czasem lepiej jest nie wiedzieć i myśleć że "od durnej @ się coś przesunęło" niż być świadomym, ze aniołka straciłyśmy...

Ja ten cykl też spisałam już na straty. Niby piękna widoczna owulka poparta testem, ale śluzu jak na lekarstwo.. jedynie pierwszego dnia jak poczułam ból jajnika troszkę jego było. A wczoraj nie byliśmy się w stanie przytulać z powodu mojej pustyni :-(https://www.babyboom.pl/forum/members/aelreda-86214.html

reklama
Kurde Aelreda przykro mi, ja bym pojechala do szpitala, bo to moze byc cos powaznego albo i nie. Bo skoro testy pokazaly ciaze to albo moze to byc normalne plamienie na poczatku ciazy, albo nie daj Boze jakies poronienie. Nie znam sie, ale juz sie przerazilam.
Mnie tez boli brzuch jak na okres, ale to podobno tak jest, jescze mi kiedys ginka powiedziala ze ja mam mala macice i moge mocniej czuc jakies bole.
Kochana trzymam za Ciebie kciuki, lec do lekarza!

Do góry