reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

takie kryche z kawałkami czekolady i z czekolada na gorze niestety nie mam takich zdolnosci jak ty ale swietnie pachnie
ja nie spalam cała noc normalnie oczy wielkie i nie iwem a w dzien mi sie chce ale sie nie klade bo jak sie poloze to w nocy znow bede chodzic moj sie smieje ze tak bede maila cala ciaze a ja ze wtedy go zabije,wczoraj mniepokusiło z testem ale byl jakis wadliwy bo nie wyszła zadna kreska hehe to pewnie był znak ze nie mialam testowac

reklama
Powróciłam z 24 godzinnego urlopu :) Bylo booosko...wypoczełam jakbym była tam kilka dnia. W Szkalrskiej Porebie bialutko i dziś pieknie słoneczko świeciło :)

Aelreda- widze ze u ciebie kreskowe dylematy. Jeśli przez niedziele nic sie nie wydarzy to smigaj na ta bete...bedziesz miala od razu pewność. Jestes z Olesnicy ?? Na ul.K.Wielkiego w Promedzie chyba może bete zrobić choc pewnie w kazdej przychodni gdzie krew pobieraja tez ci to zrobia. Trzyamm kciuki zeby to byla ta fasola &&& Pisałas coś że pierwszy cykl i od razu dwie krechy...ja tak mialam :)

hej kochane trzymam kciuki za te wasze kreski żeby były z każdym dniem mocniejsze a ja dzisiaj byłam na badaniach na toxo i cytomegalie nie obyło się bez zawrotów głowy i nudności oraz krwotoku z żyły ale dałam radę i mężulek był przy mnie więc szybko doszłam do siebie teraz wyniki w poniedziałek a lekarz we wtorek dobrze że już coraz bliżej bo mam uczucie jak bym miała balona w macicy boli od czasu do czasu

Aelreda, ściskam, może faktycznie tej kreski tam nie było ??? może lepiej tak myśleć, skończy się @ i przyjdą nowe nadzieje na fasolę :)

reklama
Wrzucę dziś wieczorem zdjęcia tych testów. Jeszcze mój luby strasznie mnie zawiódł. Nawrzeszczał na mnie, że naczytałam się w internecie różności na temat różowego plamienia i wyszło jak wyszło.
Wczoraj dostałam tak mocnego bólu brzucha, że łamałam się w pół. Nie wiedziałam o co chodzi i myślałam, że to przez termin @ który miał wypadać na te dni. Po tym bólu dostałam różowego plamienia, ale brzuch już nie bolał. Dziś rano krew, ledwo wychodzi ale niestety jest.

Do góry