reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Nala już wysłałam zaproszenie,

Fifcia Ty mówiłaś o tych bogach i herosach?
bo mamy voucher na film 3D i musimy dziś go wykorzystać..i nie mam pomysłu na co../

Tak ja byłam tydzień temu na tym :tak: Film nie jest zły! Nie powiem ze jakiś bestseler... efekty 3D takie sobie... ale powiem ci ze to najlepszy film na teraz z tych dostępnych w 3D. Mi się podobał ;-)

Jakoś w 2012 będzie Reamake Spaiderman'a w 3D! Widziałam zapowiedź, nie wiem jak sam film ale efekty 3D były powalające :szok: (przynajmniej te w trailerze)

Magda a jak tam w ogóle twoja @? Przyszła czy nie bo jakoś mi umknęło...

Ostatnia edycja:
Witam ;-)
dziurko ślicznie ;-) zrobilas liste to ja czekam na mikolajki na zdjecie ;-)
magda ohoh zazdroszcze s.xu ;-):zawstydzona/y:
fifka jak tam konradek? bo moja amelka dzis nie chciala grzecznie spac cala noc sie krecila razem z mama bo nam nie wygodnie bylo i obudzilam sie z bolem brzuszka... ahh
ale juz dobrze ;-) pokopala troszke po slodkim ;-) ciachu ;-) co mama mi dala ;-)
a teraz czekam na obiadek u rodzicow ;-) i zrobilysmy z mama liste co robimy na swieta na wigilie i co trzeba kupic ;-)

Tak ja byłam tydzień temu na tym :tak: Film nie jest zły! Nie powiem ze jakiś bestseler... efekty 3D takie sobie... ale powiem ci ze to najlepszy film na teraz z tych dostępnych w 3D. Mi się podobał ;-)

Jakoś w 2012 będzie Reamake Spaiderman'a w 3D! Widziałam zapowiedź, nie wiem jak sam film ale efekty 3D były powalające :szok: (przynajmniej te w trailerze)

Magda a jak tam w ogóle twoja @? Przyszła czy nie bo jakoś mi umknęło...

Nie przyszła.. ja jestem zła na M. także dziś mnie już nie bedzie

Amalfi, co u Ciebie? Cieszę się, że się pojawiasz, szkoda, że tak rzadko :(

Magda, a co się stało?

Pyscku, chyba nic się nie działo, jak to w weekend. Jak samopoczucie?

reklama
Do góry