reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

jaaaa cie, Sil...ty juz prawie na rozpakowaniu jestes...:szok: jejku jak to minelo szybko... 15 juz niedlugo:-):tak:

Ja to już jak bomba zegarowa, jak śmieje się mój mąż. We wtorek się dowiem, czy mam rozwarcie. Bo na razie to nie czuję, że termin coraz bliżej, zero skurczy, nic... może będę jak słonica? ;)

reklama
Pyscek - póki nie ma @ jest nadzieja. A u Ciebie tym większa, że @ powinna być już dawno.

Trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Pyscek a ja w międzyczasie byłam u mojego ginekologa, bo ostatni okres trwał 1 dzień :eek: Później dzień przerwy, a potem 2-3 lekkiego (bardzo bardzo bardzo lekkiego plamienia) i koniec.

Ale zbadał mnie i powiedział, że według niego nic się dzieje. Zrobiłam w międzyczasie prolaktynę i TSH i wszystko w normie. Mam jeszcze 25 dc zrobić USG, żeby lekarz obejrzał czy wszystko ok. Najlepsze w tym wszystkim jest to, że moja @ mogła tak wyglądać przez to co się działo w mojej głowie :zawstydzona/y: Lekarz mi po teraz kolejny na spokojnie wszystko wytłumaczył. Powiedział, że do 12 miesięcy mam się w ogóle nie przejmować... I spauzowałam :)

mnie organizm w banbuko zrobił :-p ja z "utęsknieniem" czekam na @ a on mi serwuje lekkie bledziuchne II kreski ... a potem I krechę ... i weź tu bądź mądry i nie sfiksuj przy tym :-p : Eek:

Milia, a jak sprawy z Twoim? Rozmawialiście?
tak kochana, rozmawialismy...dlugo by opisywac...ale wiele rzeczy mi wytlumaczyl i teraz poniekad rozumiem czemu tak powiedzial...oczywiscie nie chcial tego powiedziec, ale jednak to zrobil. powiedzialam mu co czuje i jak ja to widze. jest lepiej i ja narazie zostaje z taka mysla, ze juz na pewno bedzie dobrze. jeszcze jego slowa mam w glowie, ale postanowilam, ze co ma byc to bedzie. mimo wszystko jestem z nim bardzo szczesliwa a do pelni szczescia brakuje nam jeszcze malej kruszynki w moim brzuszku, wtedy juz bedzie pieknie:-) dziekuje ze pytasz:*

Witam wieczorowo:)
Milia to dobrze że sobie wyjasniliscie wszystko. Oby sie poukładało po waszej myśli.
Pyscku kurcze tyle dni po terminie test juz powinien wyjść. Dziwnie to wyglada
Sil a Ty jeszcze tu.....bez malucha na ręku?:-D:-D

reklama
Do góry