reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

she to ja trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&& ;-)
chcecie zdjecie brzucha ?? bo miało byc jutro ale uznałam dzien w ta czy w ta chyba juz duzej roznicy nie zrobi ;-) bo jutro ide do pracy a meza niema to kto bymi zrobil ;-) a potem bym wstawiala kolo22 zdjecie to was juz niema ;-) ale porownawczego probuje zrobic do sygnatury ale telefonem nam jakos to zdjecie nie wychodzi bo ja sklerotyczka i bateri do aparatu nie kupiła...:baffled:

reklama
She hahaha oczywiście ze pozwole!! Od dzisiaj jesteś oficjalną ciotką mojego Konradka!! :-D

I oczywiście że w końcu się uda!! Ja też długo się starałam i fasolka pojawiła się w najmniej spodziewanym momencie! Mam do ciebie wielki szacunek kochana! Że mimo upływu czasu wciaż czuć w tobie wole walki, ale i taki przyjemny spokój! Jesteś niesamowita!

Trzymam kciuki za tą wizytę ile tylko mam sił!! Obyś też mogła się już maleństwem cieszyć!!

Dziekuje kochane :** Jesteście niesamowite :D Uwielbiam to forum i Was :D Zawsz emozna się wyżalić i tak pocieszacie :)

Atanku wysyłaj :D Ja złapie troszke Amelkowych fluidków :D Piekny brzusio :***

Fifka to ja jako oficjalna ciocia po narodzinach wysle mini paczke z drobiazgiem od cioci She :D :)))

Ostatnia edycja:
Normalnie będę po dupie lała i patrzyła czy równo puchnie !!

Fifka trzymaj mnie bo jak się tam do tej Agi Warszawianki przebiegnę to stłucze na kwaśne jabłko ! :-D

popołudniu nie ma sensu mierzyć temp, ja z ciekawości zmierzyłam, mam 37,4 ( rano miałam 36,73 ) więc różnica jest spora ! :-) a uwierz mi,że ja jestem z tych wysoko temperaturowych :-) bo niektóre dziewczyny w mojej fazie niskich temperatur to owulacje mają :-D

Fajnie by było,żeby każda staraczka była czyjąś ciocią fasolki od zaciążonej :-p te starające się miałyby odpoczynek od myśli " zaciążyłam czy nie" :-D

Magd.a ja wiem, że mierzy się rano. I rano też zmierzyłam - 37,2 i ta poszła na wykres. Wieczorami mierzę ot tak dla siebie ;-) Załóżmy że mam takie hobby ;-)

Magda TRZYMAM!!!!! :-p

No to w takim razie She będzie ciocią mojej "fasolki" :-D

Atan
super brzuszek, jaka ty już duuuuża! Ja z ciekawości zrobiłam też swój i widzę ze jest różnica od tego sprzed dwóch tygodni!!!

reklama
Do góry