reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Fifka ja wiem, że czasami warto być mądrzejszym i pierwszym wyciągnąć rękę, ale on zrobił coś czego zrobić nigdy nie powinien jako mój mąż... Nie ukrywam, że zawiódł mnie strasznie... Ale nie ma to nic wspólnego ze staraniami.... to jest w ogóle całkiem inna bajka...

reklama
No to przyznam ze ciężko będzie wypowiedzieć się którejkolwiek z nas w momencie kiedy nie znamy okoliczności... To skoro to az taka ciężka sprawa to faktycznie czekaj. Mam nadzieję ze to długo już nie potrwa... pamiętaj tylko ze ciche dni są bardziej niszczące dla zwiazku niż ostra kłótnia.

Ostatnia edycja:
No ja skupiłam się na ubrankach (których tak czy inaczej mamy za dużo....) ale ustaliliśmy ze do sylwestra mamy kupić już niemal wszystkie rzeczy!

ja ciuszkow za duzo nie kupila ;-) duzo wrecz dostala od pomocnej mamy ;-) wiec wiesz 3 sukienki i z 5 bodziakow w tym rampersiki i 2 bluzy i chyba z ciuszkow nic wiecej no i buciki kupila ;-)

Dziewczyny,
ale mam dziś dzień!! :-)
Nadzieja na ciążę powróciła i to z jaką siłą!!

A więc od początku... Dziś rano temperatura poszła w górę - 37,2 stopnia.
W ciągu dnia cały czas bolał mnie brzuch (i ciągle boli) - ból jak na @.
Z tymże ja bóli przed @ przez lata nie miałam!! W ostatnim miesiącu byłam @ zaskoczona - nic nie czułam.
W ciągu dnia odpychały mnie pewne zapachy. Wręcz muliło mnie...

A teraz zmierzyłam tempkę (od kilku dni o tej porze miałam zawsze 37,5 stopnia). I jest 38,2 stopnia.
Nadzieja powróciła :-D
TRZYMAJCIE PROSZĘ KCIUKASY!!

reklama
No u mnie te "kupiłam" to też za dużo powiedziane bo większość dostałam, albo płaciłam tylko za koszt wysyłki, ale wyszły tego dwie ogromne szuflady które ledwo zamykam :szok:

AGA!!! O CZYM TY PISZESZ!!!?? 38 stopni to gorączka a nie podwyższona temperatura owulacyjna... poza tym kto mierzy temperaturę o tej porze? Kochana nawet jak rano zmierzysz, a zdarzysz wstać "na nogi" to też temperatura się nie liczy...... mierzymy ją od razu po przebudzeniu nie podnosząc się nawet z poduszki! Poza tym jak kilka osób ci już pisało... NIE MIERZYŁAŚ OD POCZĄTKU CYKLU TEMPERATURY WIĘC ONA CI GUZIK MÓWI!

Ja tobie życzę jak najlepiej.... ale jak ty się kochana nakręcasz... jak @ jednak przyjdzie to załąmiesz się kobieto.... wyluzuj....

Z tymi bólami jak na @ to może coś być... ale objawy jak na fasolkę wynikające z twojego mierzenia temperatury to bardziej śmiech a nie podejrzenia....

Ostatnia edycja:
Do góry