reklama
jaga21
Fanka BB :)
Wez kuzwa Devi, jajnik sralnik, wkurza mnie to na maxa :/ nie wiem ocb... Heh. Moze to serio owulka, ja sobie juz wkrecam marskosc jajnika, martwice torbiel i wiele innych..!! Czemu to tak kurka boli!?! Czemui sie czuje jak na @??! Czemu mi CYCE SPUCHLY???
:/ daaamn...
Wez kuzwa Devi, jajnik sralnik, wkurza mnie to na maxa :/
??? nie zrozumiałam
![Cool :cool: :cool:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/cool.gif)
Agusia8426
Ale ja biorę lutkę od 14dc a dziś mam 16dc. Mnie się wydaję że powinna być wyższa kilka dni.
jaga21
Normalny czlowiek powiedzialby to tak: wez przestan Devi, ale mnie wkurza ten jajnik! :/
a ja nie dosc, ze nie umiem mowic po polsku to uzywam kuzwa jako przecinka!!
Wcale na ciebie nie naskoczylam, chociaz wiem, ze tak pomyslalas
cmok!!
a ja nie dosc, ze nie umiem mowic po polsku to uzywam kuzwa jako przecinka!!
Wcale na ciebie nie naskoczylam, chociaz wiem, ze tak pomyslalas
jaga21
Cooos Ty
wiesz, ja z jednej strony nie chce leciec do gina bo bylam w mikolajki i nic tam strasznego sie nie dzialo - wiec chyba jajnik mi odpasc nie mogl
ale z drugiej strony.. Bylabym spokojniejsza, gdybym wiedziala, ze tam sie na pewno nic zlego nie dzieje... A boli bo boli i tyle. :/ i juz glupieje i bije sie sama ze soba czy sie nie umowic na srode na wizyte.. Ale placic stowe i uslyszec, ze wszystko ok...? :/
Jaga ja pisalam kilka dni temu, ze tez mialam taka bolaca owu ze masakra, prawa noga nie umialam ruszyc, spac w nocy nie moglam bo cycki bolaly. Swoja droga bezsennosc mnie meczy od kilku dni.
A teraz w piekarniku sie robi kurczak z czosnkiem w ziolach a ja czekam na meza, ale pewnie szybko nie wroci.
A teraz w piekarniku sie robi kurczak z czosnkiem w ziolach a ja czekam na meza, ale pewnie szybko nie wroci.
reklama
Podziel się: