reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

nala super wiesci ;-)

ide robic kisiel bo po wymiotach znowu mi w brzuchu burczy...

ktos wczesniej pytal ze mnie niema na fb to na priv zapraszam ;-)

reklama
No pięknie Nala!! Gratuluje mocniutko bo nie miałam okazji wcześniej!

Ja kochane uciekam, zajrzę do Was wieczorkiem bo mężuś wstał a za chwilkę znów ucieka mi do pracy :-( no ale to wszystko dla Naszego Oliwierka!

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny! :) piękne macie brzuszki :) brzuszki łakomczuszki ;P
Ael, kiedy Ty się w końcu rozpakowujesz? to już czas chyba :) będziesz miała cesarkę? i ile waży Twój Wiktorek?

Lilly jak do 17 nic się dziać nie będzie, to 17 idę do szpitala i może 18 cc. A teraz nie wiem ile mały waży. 3 tygodnie temu ważył 2,5 kg.

Lilly a jak tam u Ciebie?

reklama
Ale piekne brzuszki dzisiaj tutaj widze a ja sobie odpoczywalam w wyrku nie pojechalam do pracy oddalam klucze kolezance o wyrko wystraszylam sie bo mialam jakies dziwne skurcze i nasza kochana AeIredka mnie ratowala:-) nospa i magnezem:zawstydzona/y:ale sie wystraszylam mega

Ale tutaj porcja fluidow poszla to i odemnie kilka dla naszych staraczek ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
wlasnie znajoma narobila mi ochote na rybe po grecku i wlasnie sie zabiore za nia:)

Do góry