reklama
Czesc wszystkim :-) jejuuu dziewczyny jakie macie piękne brzusie!!! cudowne po prostu!!!
ja dzisiaj odebralam betke i jest 5830 :-) rosnie, chyba dobrze :-)tydzien temu bylo 370
No gratuluje! Bardzo wysoka beta po tygodniu! No to czekamy na pierwsze zdjęcia usg
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
No pięknie Nala!! Gratuluje mocniutko bo nie miałam okazji wcześniej!
Ja kochane uciekam, zajrzę do Was wieczorkiem bo mężuś wstał a za chwilkę znów ucieka mi do pracy :-( no ale to wszystko dla Naszego Oliwierka!
Ja kochane uciekam, zajrzę do Was wieczorkiem bo mężuś wstał a za chwilkę znów ucieka mi do pracy :-( no ale to wszystko dla Naszego Oliwierka!
Ostatnia edycja:
Ael,we wtorek mam usg, wiec mam cichutka nadzieje ze bedzie widac serduszko :-)
We wtorek to będzie jeszcze za wcześnie na zobaczenie serduszka. Ale ładną fasolkę zobaczysz :-)
lillydelux
Fanka BB :)
Hej dziewczyny! piękne macie brzuszki brzuszki łakomczuszki ;P
Ael, kiedy Ty się w końcu rozpakowujesz? to już czas chyba będziesz miała cesarkę? i ile waży Twój Wiktorek?
Ael, kiedy Ty się w końcu rozpakowujesz? to już czas chyba będziesz miała cesarkę? i ile waży Twój Wiktorek?
danao84
Śliczne brzuszki, ale się zapatrzyłam na nie:-)
Atan to byłam ja:-) zaproszenie zostało wysłane
Atan to byłam ja:-) zaproszenie zostało wysłane
Ostatnia edycja:
reklama
magenta :)
Ale piekne brzuszki dzisiaj tutaj widze a ja sobie odpoczywalam w wyrku nie pojechalam do pracy oddalam klucze kolezance o wyrko wystraszylam sie bo mialam jakies dziwne skurcze i nasza kochana AeIredka mnie ratowala:-) nospa i magnezemale sie wystraszylam mega
Ale tutaj porcja fluidow poszla to i odemnie kilka dla naszych staraczek ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
wlasnie znajoma narobila mi ochote na rybe po grecku i wlasnie sie zabiore za nia
Ale tutaj porcja fluidow poszla to i odemnie kilka dla naszych staraczek ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
wlasnie znajoma narobila mi ochote na rybe po grecku i wlasnie sie zabiore za nia
Podziel się: