reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
slogam `~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;-) trzymam &&&& ;-)

Danao ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kasia ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~mam nadzieje ze po prostu ci sie przesunie i dlatego testy jeszcze nie wykrywaja ciazy trzymam kciuki by nie przyszla wredna @!!!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

witam magdalenke ;-) super ze komp naprawiony ;-) a ja coraz bardziej czuje swoja dzidzie ;-)

Magenta kochana ja od poniedzialku ide do pracy wiec mysle bez problemu na herbatke mozesz wpasc ;-) bede zdrowa musze... pamietaj o czekoladzie ;-)

magda ogladalam wczoraj w nocy powtorke tej kobiety na wozku co urodziła synka ;-)

witam
wczorajszy dzien byl do niczego... wymiotowalam nawet o 1 w nocy... dzis jak na razie zjadlam tylko płatki z mlekiem i czekam co z tego bedzie... dziecko po jedzeniu mnie skopało...;-)

sil ale mi apetyta na nalesniki zrobilas!!! AHH ty niegrzeczna :-p

No ja miałam taką chęć :) a tym bardziej że ja ostatnio głównie zupy jadam jakoś lepiej mi wchodzą. Chociaż wczoraj wieczorem miałam ochotę na pizzę a zaraz potem na bigos :-D

Idę pozmywać, potem głowę myć ogarnąć się trochę bo o 15 wyjść z domu trzeba, żeby przed 16 dotrzeć do gina.

Atanku słońce powinnaś jutro najpóźniej paczuszkę dostać :)

dziewczyny a może Wy wiecie jak można dodać zdjęcie przed suwaczkiem ?? bo ja się męczę i nic mi nie wychodzi :confused2:
Atanku Ty już w 21 tyg :szok: matko jak to szybko leci ... :tak:

Ostatnia edycja:
Ale mam lenia dzisiaj... cały czas zbieram się, żeby zrobić porządek w kuchni... nie mówiąc o reszcie domu... ale tak mi się nie chce... chyba nastrój po wczorajszej wizycie u gina mi się utrzymuje i stąd ten leń...

monis a co ci ginek powiedzial??

neciuszka to czekam z utesknieniem ;-) na paczuszke ;-) dziekuje :* moze skancza sie wymioty bo znowu bede imbir miala w tabletce ;-)
pyscek juz dzwonie ;-)

u ginka no cóż... smutno... czekałam z wielka nadzieją na tą wizytę i w poczekalni tak się denerwowałam, że aż mi sie w głowie kręciło... mało nie zemdlałam... :( miałam nadzieję, że będzie widac jakąś poprawę po tych dwóch miesiącach leczenia. ALe niestety nic się nie zmieniło... jak dużo torbieli było, tak jest... wiec raczej bez szans na owulkę w tym cyklu. Ale jestem jeszcze umówiona na poniedziałek, żeby jeszcze raz zrobić usg i zobaczyć czy wogóle cokolwiek się zmienia w tych fazach cyklu... czy coś rośnie czy wogóle nic... więc wieczorem znow był ból i łzy i dziwne myśli...

reklama
No to jak już tak piszecie o tym jedzonku to ja mam dziś jeszcze od wczoraj spaghetti a że zawsze robię z połowy mielonego to jutro z drugiej połowy mam zamiar zrobić kotlety mielone i panczkraut :-p

Atanku a jak u Ciebie z płcią maleństwa??? Już potwierdzona??? Kiedy masz połówkowe???

Do góry