reklama
kasia.natka
Fanka BB :)
moniś no nie ale i tak dziękuję za chęci
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
slogam `~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;-) trzymam &&&& ;-)
Danao ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kasia ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~mam nadzieje ze po prostu ci sie przesunie i dlatego testy jeszcze nie wykrywaja ciazy trzymam kciuki by nie przyszla wredna @!!!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
witam magdalenke ;-) super ze komp naprawiony ;-) a ja coraz bardziej czuje swoja dzidzie ;-)
Magenta kochana ja od poniedzialku ide do pracy wiec mysle bez problemu na herbatke mozesz wpasc ;-) bede zdrowa musze... pamietaj o czekoladzie ;-)
magda ogladalam wczoraj w nocy powtorke tej kobiety na wozku co urodziła synka ;-)
witam
wczorajszy dzien byl do niczego... wymiotowalam nawet o 1 w nocy... dzis jak na razie zjadlam tylko płatki z mlekiem i czekam co z tego bedzie... dziecko po jedzeniu mnie skopało...;-)
sil ale mi apetyta na nalesniki zrobilas!!! AHH ty niegrzeczna
Danao ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kasia ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~mam nadzieje ze po prostu ci sie przesunie i dlatego testy jeszcze nie wykrywaja ciazy trzymam kciuki by nie przyszla wredna @!!!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
witam magdalenke ;-) super ze komp naprawiony ;-) a ja coraz bardziej czuje swoja dzidzie ;-)
Magenta kochana ja od poniedzialku ide do pracy wiec mysle bez problemu na herbatke mozesz wpasc ;-) bede zdrowa musze... pamietaj o czekoladzie ;-)
magda ogladalam wczoraj w nocy powtorke tej kobiety na wozku co urodziła synka ;-)
witam
wczorajszy dzien byl do niczego... wymiotowalam nawet o 1 w nocy... dzis jak na razie zjadlam tylko płatki z mlekiem i czekam co z tego bedzie... dziecko po jedzeniu mnie skopało...;-)
sil ale mi apetyta na nalesniki zrobilas!!! AHH ty niegrzeczna
No ja miałam taką chęć a tym bardziej że ja ostatnio głównie zupy jadam jakoś lepiej mi wchodzą. Chociaż wczoraj wieczorem miałam ochotę na pizzę a zaraz potem na bigos
Idę pozmywać, potem głowę myć ogarnąć się trochę bo o 15 wyjść z domu trzeba, żeby przed 16 dotrzeć do gina.
Atanku słońce powinnaś jutro najpóźniej paczuszkę dostać
Idę pozmywać, potem głowę myć ogarnąć się trochę bo o 15 wyjść z domu trzeba, żeby przed 16 dotrzeć do gina.
Atanku słońce powinnaś jutro najpóźniej paczuszkę dostać
Pyscek
:)
dziewczyny a może Wy wiecie jak można dodać zdjęcie przed suwaczkiem ?? bo ja się męczę i nic mi nie wychodzi
Atanku Ty już w 21 tyg matko jak to szybko leci ...
Atanku Ty już w 21 tyg matko jak to szybko leci ...
Ostatnia edycja:
Ale mam lenia dzisiaj... cały czas zbieram się, żeby zrobić porządek w kuchni... nie mówiąc o reszcie domu... ale tak mi się nie chce... chyba nastrój po wczorajszej wizycie u gina mi się utrzymuje i stąd ten leń...
kasia.natka
Fanka BB :)
hej Atanku :-) jak zdrówko? lepiej się czujesz?
u ginka no cóż... smutno... czekałam z wielka nadzieją na tą wizytę i w poczekalni tak się denerwowałam, że aż mi sie w głowie kręciło... mało nie zemdlałam... miałam nadzieję, że będzie widac jakąś poprawę po tych dwóch miesiącach leczenia. ALe niestety nic się nie zmieniło... jak dużo torbieli było, tak jest... wiec raczej bez szans na owulkę w tym cyklu. Ale jestem jeszcze umówiona na poniedziałek, żeby jeszcze raz zrobić usg i zobaczyć czy wogóle cokolwiek się zmienia w tych fazach cyklu... czy coś rośnie czy wogóle nic... więc wieczorem znow był ból i łzy i dziwne myśli...
reklama
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
No to jak już tak piszecie o tym jedzonku to ja mam dziś jeszcze od wczoraj spaghetti a że zawsze robię z połowy mielonego to jutro z drugiej połowy mam zamiar zrobić kotlety mielone i panczkraut
Atanku a jak u Ciebie z płcią maleństwa??? Już potwierdzona??? Kiedy masz połówkowe???
Atanku a jak u Ciebie z płcią maleństwa??? Już potwierdzona??? Kiedy masz połówkowe???
Podziel się: