reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Dzieeeeeeeń doberek!!!!!!!!!! Ale u Was się pozmieniało :szok: tzn. szata graficzna troszkę się zmieniła naszego forum, tak jakoś więcej opcji czy cóś.... :-p Właśnie przed chwilą wpadł kurier z moim lapkiem z wymienionym dyskiem twardym!!!! Bardzo się cieszę, że znów będę mogła do Was zaglądać!!
U mnie za wiele się nie pozmieniało, oprócz tego, że co dziennie dochodzi problem w co się ubrać bo brzuszek coraz większy to jest ok ;-) :-p w końcu naprawiliśmy z mężem samochód a więc jesteśmy już całkowicie niezależni... śmiejemy się, że przez tą naprawę mamy auto ale i tak nie mamy pieniędzy żeby gdziekolwiek jeździć :-D

Fifka jeszcze raz dziękuje za najważniejsze informację!!!!!

Martocha właśnie dzięki Fifce wiem, że wyszedł Ci piękny pozytywny test!!!! Gratuluje z całego serduszka!!! Teraz pozostaje tylko dbać o siebie i czekać aż brzuszek nie będzie pozwalał Ci się poruszać :-D

Napiszcie mi jeszcze jak daleko sprawy z Ael???!!!! Bo straciłam kompletnie rachubę czasu!!
A poza tym wszystkim to mój syn już kopie z taką siłą, że czasem naprawdę boli, najbardziej lubię jak przyłożę rękę ciut poniżej prawego żebra a mały prawdopodobnie piąstką tak jeździ pod skórą i tak to wyraźnie czuje!!!!! :-)

reklama
No to nie wiele czasu jej zostało :-) zazdroszczę jej strasznie bo teraz jak młody tak intensywnie i mocno kopie to dopiero nie mogę się doczekać stycznia :-) mamy zamiar z mężem w przyszłym miesiącu kupić już łóżeczko, kołderkę, materacyk i przewijak! Niby tak dużo czasu jeszcze zostało ale w przeliczeniu na wypłaty, z których trzeba skompletować resztę wyprawki to zostały tylko dwie!! Mam nadzieję, że damy radę :-p ta gorsza strona wygląda tak, że mój mąż pracuje prawie w każdy weekend i teraz zamiast chodzić na 22 do pracy to idzie już na 18 do 6 rano

reklama
Do góry