reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

ehh a ja myślę że to mój normalny okres tylko spóźniony o 4 dni brzuch boli jak zawsze i krwawienie takie same a poza tym nic innego się nie dzieje wczoraj kupiłam na allegro testy owulacyjne i zabieramy się do pracy z mężem jak tylko się skończy wstrętna @

reklama
Hej kochane. Chcialam sie tylko przywitac i zyczyc milego dnia.jestem ostatnio strasznie zabiegana I nie mam czasu nawet wejsc I poczytac posty.
Mary gdzie ta kawa, bo oczy mi sie zamykaja
Anna Bedzie dobrze, masz racje jeden plemnik wystarczy ;))))
Kacha odliczamy, odliczamy....
Milego popoludnia I weekendu. Apropo wiecie, ze w tym pazdzierniku jest az 5 calych weekendow co zdarza sie podobno raz na 800 kilka lat( to tak w ramach ciekawostki ;))) no to pa;)))

Hej!

Wkurzona jestem na maxaaaaa!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Pojechałam do pracy, a tam się okazało, ze kolezanka, która miała przyjść później, przychodzi wcześniej, i ja nie jestem dziś potrzebna!!! :wściekła/y::wściekła/y::growl::growl: A ja 1,5 h w jedną stronę dojeżdżam!!! To debile nie mogli mi powiedziec zanim wyruszyłam?!?! :baffled::wściekła/y::wściekła/y: A, i napisałam sms do szefowej, a ona, że to OK!!! :angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Nosz, kurczę!!! I do tego mój M. mnie wnerwił okrutnie!!! :growl::growl::growl: Idę biegać, bo zła jestem okropnie!!!

Nadzieja - kawusia dla Ciebie! :-) Mam nadzieję, ze samopoczucie OK, mamusiu! :tak:

images

Kacha - jak tam staranka? Trzymasz się, kochana? Cierpliwości w oczekiwaniu na brak @ życzę!

U mnie tempka 36,8 już 4. dzień. :confused: To dobrze, czy źle? Poza tym ten ból w cycach też lekki, ale jednak je czuję, sa cięższe i lekko bolą...

OK, pobiegam, zmęczę się, to mi może ta wścieklizna przejdzie. Co za powalony dzień... :sorry2::sorry2:

mary-beth twoja temperatura jest jak najbardziej prawidłowa :-) ja niestety nie kupiłam termometru jeszcze i jakoś ciągle zapominam:-( ale może to i lepiej, mniej stresu z mierzeniem.
nadzieja tyle weekendów niech to będzie jakaś dobra wróżba dla staraczek :-) a jak ty się czujesz? masz jakieś dolegliwości? a tak w ogóle to uwielbiem te zdjęcia przy twoim suwaczku :-) so sweet :-)
Ja z utęsknieniem czekam na dni płodne, jakoś mi się tak dłuży potwornie...

Anna jesssuto ja mam jakieś zdjęcia przy suwaczku!?!?!?!?!? Szybko zleci tylko o tym nie myśl.
marydziex za kawę, taka prosto z serca:)). Mamusia czuje się dobrze tylko ja cycki bolą. Co do tempki to super jeśli tylko jest ona o przynajmniej .3 stopnia wyższa niż ta przed owulacja.
Paulina&&&& za następny cykl

cześć Kobiety

już wczoraj myślałam,że dostanę @,bo coś mnie w krzyżach bolało i czułam się jakbym dostała....no ale jeszcze nie ma:confused2: dziś 34dc ,14dfl. temp 37,00 ale nie sugeruje się tempką bo łykam doustnie luteinę i ona podobno podnosi temp.

życzę miłej soboty.
u nas leje od rana pochmurno,teraz zbieram się na zakupy.
całuje Was :*

Witam wszystkie!
U mnie dzis 25 dzien cyklu i temp. mam 36,8.do terminu @ mam 10 dni.Mary mamy taka sama temp.mysle, ze to dobrze.Ze starankami skonczylismy 13 pazdziernika, bo moj M nienajlepiej sie czuje, dorwal jakies przeziebienie.z reszta moja pitka tez juz ma przesyt.nie nakrecam sie za b. zeby potem nie cierpiec, i tak pewnie bedzie mi przykro jak nie wyjdzie ale nie chce az tak tragizowac, jak ostatnio. moze to glupio zabrzmi ale mam obawy , ze za szybko zaczelismy staranka w tym cyklu i dobre nasienie poszlo w dni nieplodne, a potem na owulke zostalo gorsze.bo niezle w tym cyklu sie sexilismy.jakies pesymistyczne nastawienie mnie dorwalo.
Mary na twoim miejscu tez bym sie wkurzyla na maxa.ludzie to czasem sa niepowazni, czlowiek mysli ze ma do czynienia z doroslymi ludzmi a potem tak sie na nich przejezdza.ja Ci tez zycze cierpliwosci w czekaniu.sexicie sie dalej czy juz spasowaliscie?
Nadzieja fajnie, ze do nas wpadasz, mi tez ostatnio czas szybko leci.super, ze dobrze sie czujesz.trzymaj dalej kciuki.
Dzis czeka mnie sprzatanie, zakupy i gotowanie.co tydz. to samo, wiec zaczynam coraz mniej lubic soboty.

Witam się również i ja z Wami... podczytuję Was trochę...
Staraliśmy się dwa cykle na razie-ale to było tak w ciemno.... bo nie miałam pewności kiedy była owu...
Teraz zamówiłam sobie paski i będziemy starać się tak fest :)
Mam nadzieję, że wspólnie się nam uda :)

reklama
Kacha ja tez mialam takie obawy zaczelismy startania od 14 dc, pomimo, ze owul mam ok 18. No wiec sexilismy sie w14 potem rano 16 i to bylo w sumie tyle, bo jak pzyszla owu, to moj byl zmeczony na przytulanka wiec wlasciwie ten cykl skazalam na straty a tu niespodzianka. Mysl pozytywnie kochana :)))))

Do góry