reklama
jaga21
Fanka BB :)
Ja zaczelam od bromka wlasnie ze wzgledu na cene i gdybym zle sie czula to gin zmienilby mi bromka na cos innego. Fakt, lista efektow ubocznych mnie przerazila, ale jest ok,organizm sie przyzwyczail ty ile juz bierzesz swoje tabsy? Baaardzo licze, ze bromek cos pomoze, czytalam, ze niektore kobietki nie musialy dlugo czekac na efekty
Ja brałam je już wcześniej, ale zrobiłam sobie przerwę, teraz jest drugi cykl. Jedno jest pewne, działa na pewno. Testy owu wychodzą pozytywnie (wcześniej nie zawsze), mam plamienie owulacyjne. Ale wiadomo sama owu nie wystarczy. Eeeee tam, kiedyś się uda.
Agusia8426
BigChild u mnie dzisiaj jest 56dc, a od 48dc biorę lutkę na wywołanie @? A czemu pytasz?
Bafinka
ja staram się 8miesięcy ale prawdziwie obiecujący jest dopiero ten cykl bo mialam zabieg hdt na udrożnienie jajowodów do tego brałam clo na owulke staranka były 1000% w samą owulkę i teraz czekam na efekty od owulki cały czas mi rośnie temp w jej dniu bylo 36.6 potem 36.7 a dziś 37.0 więc robię sobie nadzieje... oby tylko się nie rozczarować...
Agusia8426
Bafinka trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:-). A kiedy będziesz testować?
Bafinka
nie wiem dzis mam 18dc więc teoretycznie za 10 dni ale chyba poczekam i za testuje w razie czego 1 stycznia...
reklama
Podziel się: