reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Fifka a no nijak póki co, ni widu ni słychu, tylko to zapalenie wredne się przyplątało nie wiem skąd.....A o testowaniu na razi ie myślę, choć @ powinna przyjść dziś.

Do germańców to i nie mnie po drodze a ten pufo,,,coś no to może sobie załatwię jakoś.

Madziulek dziękuję, kupię i to i to jeśli się da...

A i Wy się nie śmiejcie ze mnie, że j pytam o cenę leku,który kosztuje 5 zł no ale u mnie tera cięzki czas....

Ostatnia edycja:
Napisałam wyżej o Maści na drożdzaki :) A globulki Clotrimazolum są na receptę. Koniecznie weż ten Pimafucord od lekarza, nawet rodzinnego i miej w domu. Raz smarujesz i ulga jak cholera! Ja często mam te infekcje i bez tego ani rusz.

A to ja może najpierw maść kupię a potem pójdę do rodzinnego i poproszę o receptę. Zobaczymy. A Wam dziewczynki dziękuję za pomoc

ee no to ja z finansami widzę, że nie tak źle jak na jedną sztukę. Muszę jeszcze zapłacić rachunek 100 zł i zostanie mi 300 zł do 25 września. W pojedynke da się przeżyć

A i wizyta teściowej na weekend...Boszz...dopomóż

Ostatnia edycja:
jednak doczytalam jeszcze pare tron ale juz naprawde zmykam ;p

sil ty to mnie straszysz kobieto ;p to skoro ja niewiem czy fasolinka u mnie juz jest czy nie to powinna wstrzymac sie koncem cyklu od seksu :O U mnie to prawie zawsze sie konczy orgazmem i do ostatniego dnia cyklu si ebawimy :)) To jak to jest ?

Pierwsza i tu jest problem, podobno kolejne już wcześniej, Jutro zadzwonię do Zusu to się dowiem czy już pieniądze zostały wysłane.... tak na prawdę to mają jeszcze 4 dni do zapłacenia, bo oni od daty dostarczenia mają na to 30 dni. Tylko wkurza mnie to ze tak na ostatnią chwile...

Ja lece spać jednak... Dobranoc ;*

reklama
Zizi, witaj :)

She
, na początku ciąży, czyli na końcu cyklu nic Ci nie grozi :p wiem, sprawdziłam :p ale to były czasy, nic nie uwierało, nic nie przeszkadzało... ech....

A ja dziś dostałam wypłatę, ale też ciężko było, bo wystrzelaliśmy się z kasy w tym miesiącu na zero oboje... Bo wicie, ten sierpień to straaaaaaaasznie długi był... I ani ja nie miałam, ani mąż, ani we wspólnej kasie...

Do góry