reklama
dziuraWskarpecie
Mama mimo wszystko...
Fifka a no nijak póki co, ni widu ni słychu, tylko to zapalenie wredne się przyplątało nie wiem skąd.....A o testowaniu na razi ie myślę, choć @ powinna przyjść dziś.
Do germańców to i nie mnie po drodze a ten pufo,,,coś no to może sobie załatwię jakoś.
Madziulek dziękuję, kupię i to i to jeśli się da...
A i Wy się nie śmiejcie ze mnie, że j pytam o cenę leku,który kosztuje 5 zł no ale u mnie tera cięzki czas....
Do germańców to i nie mnie po drodze a ten pufo,,,coś no to może sobie załatwię jakoś.
Madziulek dziękuję, kupię i to i to jeśli się da...
A i Wy się nie śmiejcie ze mnie, że j pytam o cenę leku,który kosztuje 5 zł no ale u mnie tera cięzki czas....
Ostatnia edycja:
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Napisałam wyżej o Maści na drożdzaki
A globulki Clotrimazolum są na receptę. Koniecznie weż ten Pimafucord od lekarza, nawet rodzinnego i miej w domu. Raz smarujesz i ulga jak cholera! Ja często mam te infekcje i bez tego ani rusz.
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Hah ja mam 70zł i 2 tygodnie życia jeszcze... a na razie wypłaty z Zusu nie ma i nie wiadomo kiedy będzie......................
dziuraWskarpecie
Mama mimo wszystko...
A to ja może najpierw maść kupię a potem pójdę do rodzinnego i poproszę o receptę. Zobaczymy. A Wam dziewczynki dziękuję za pomoc
ee no to ja z finansami widzę, że nie tak źle jak na jedną sztukę. Muszę jeszcze zapłacić rachunek 100 zł i zostanie mi 300 zł do 25 września. W pojedynke da się przeżyć
A i wizyta teściowej na weekend...Boszz...dopomóż
ee no to ja z finansami widzę, że nie tak źle jak na jedną sztukę. Muszę jeszcze zapłacić rachunek 100 zł i zostanie mi 300 zł do 25 września. W pojedynke da się przeżyć
A i wizyta teściowej na weekend...Boszz...dopomóż
Ostatnia edycja:
Aga_27
Ciężarówka :)
Hah ja mam 70zł i 2 tygodnie życia jeszcze... a na razie wypłaty z Zusu nie ma i nie wiadomo kiedy będzie......................
To Twoja pierwsza wypłata z ZUS'u czy kolejna? Ciekawa jestem czy oni zawsze się tak opóźniają? I jak długo?
She123
Fanka BB :)
jednak doczytalam jeszcze pare tron ale juz naprawde zmykam ;p
sil ty to mnie straszysz kobieto ;p to skoro ja niewiem czy fasolinka u mnie juz jest czy nie to powinna wstrzymac sie koncem cyklu od seksu :O U mnie to prawie zawsze sie konczy orgazmem i do ostatniego dnia cyklu si ebawimy
) To jak to jest ?
sil ty to mnie straszysz kobieto ;p to skoro ja niewiem czy fasolinka u mnie juz jest czy nie to powinna wstrzymac sie koncem cyklu od seksu :O U mnie to prawie zawsze sie konczy orgazmem i do ostatniego dnia cyklu si ebawimy
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Pierwsza i tu jest problem, podobno kolejne już wcześniej, Jutro zadzwonię do Zusu to się dowiem czy już pieniądze zostały wysłane.... tak na prawdę to mają jeszcze 4 dni do zapłacenia, bo oni od daty dostarczenia mają na to 30 dni. Tylko wkurza mnie to ze tak na ostatnią chwile...
Ja lece spać jednak... Dobranoc ;*
Ja lece spać jednak... Dobranoc ;*
reklama
S
Silmiriel
Gość
Zizi, witaj 
She, na początku ciąży, czyli na końcu cyklu nic Ci nie grozi
wiem, sprawdziłam
ale to były czasy, nic nie uwierało, nic nie przeszkadzało... ech....
A ja dziś dostałam wypłatę, ale też ciężko było, bo wystrzelaliśmy się z kasy w tym miesiącu na zero oboje... Bo wicie, ten sierpień to straaaaaaaasznie długi był... I ani ja nie miałam, ani mąż, ani we wspólnej kasie...
She, na początku ciąży, czyli na końcu cyklu nic Ci nie grozi
A ja dziś dostałam wypłatę, ale też ciężko było, bo wystrzelaliśmy się z kasy w tym miesiącu na zero oboje... Bo wicie, ten sierpień to straaaaaaaasznie długi był... I ani ja nie miałam, ani mąż, ani we wspólnej kasie...
Podziel się: