reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Dziura ja miewalam notoryczne stany grzybiczne.. pomogło mi Quatrum/ albo Quantum nie pamietam ( bakterie, któ®e wspomagają florę bakteryjną w szyjce macicy- trzyma się je w lodówce).
Dodatkowo polecam nie używać płynów do higieny intymnej, ograniczyć słodycze.. Jest też maść (polecą Ci ją w aptece) na literkę C.. Nie pamiętam jak się nazywa .Clotrimazolium chyba oraz wkładki Natural Lady - podpaski stworzone z myślą o Twoim zdrowiu . Jak nie przejdzie to pewnie lekarz przepisze Ginalgin lub Macmirror.. Miałam to ***** przez 2 lata raz w miesiącu.. masakra. Ważne żeby też partner coś łyknał (jesli podczas stanu zapalnego kochaliscie sie).

Ewentualnie globulki Vagical- ale mi jakoś szybko nie pomogły

reklama
Hej dziewczyny!

Wiszę nowe staraczki!! Witaj Madziulek i Bojąca!

Kto mi streści co się dzisiaj działo? Dzisiaj nie nadrobię tych ponad 20 stron.... :-(

Ja sobie naciągnęłam chyba więzadła, ale nie wiem czym i cały dzień brzuch po bokach boli... tak ciągnie... To nic złego, ale jednak nieprzyjemne... :no:

Hej, mogę z Wami popisać:blink:??

Dobra, ja z interesem. Kobity coś mi się wydaje, że dopada mnie jakies zapalenie w wiadomym miejscu. Ha, nawet nie wiem od czego. I potrzebuję Waszej pomocy bo...czy może znacie jakieś domowe sposoby na wytepienie tego albo jakieś leki bez recepty, które mogę kupić w aptece?

Jak miałam zapalenie to robiłam sobie nasiadówki, czyli szałwię parzyłam w misce i robiłam "nasiad":tak:, odeszło po jednym dniu, polecam:-) To możesz już dzisiaj zrobić. Chyba że nie masz szałwi:sorry2:

Ja wczoraj nadrabiałam.... ale tylko połowe tego co dzisiaj i godzina mineła nim skończyłam... dzisiaj się poddaje bo mam mało czasu. Zaraz z mężem będziemy film oglądać.

Staram się staram, ale coś nie wychodzi :(
Tabletki brałam bardzo długo i w zasadzie nie mam pojęcia jakie mam cykle... :baffled:

reklama
A ktoś mi powie co się dzisiaj działo? XD

Heh chcieliśmy ostatnią część Harrego Pottera ale patrze ze chyba nie doczekam aż się ściągnie... Pewnie wylądujemy oglądając Housa

Do góry