reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

A to za jakieś 1,5 h jak powróci moja głodzilla z pracy ;) ale zapytam zapytam :)

Mię znów na reggae zebrało wygrzebałam jakąś starą fajną piosenkę :) i rozmawiam z kolegą z krakowa co też ma przyjechać a ten do mnie z pytaniem a to w kielcach są kręgle? oszzz :D

reklama
madziulek20 ja jestem z Października.. Dziekuje. :) A ty z którego miesiąca? Wiesz jak ja brałam tabletki to przytyłam 20 kg... Masakrycznie duuuuzoo./ Nie zamierzam nigdy wiecej ich brac po urodzeniu dzidzi..:D

Moj misiek tez mi to mówi.. Jest najukochańszy na całym świecie
:)

Ja walentynkowa laska jestem:-D ja tez cos kolo tego przytylam ale 3 lata bralam tabsy... a oswoilas sie juz z mysla ze zostaniesz mama???

Dobra, ja z interesem. Kobity coś mi się wydaje, że dopada mnie jakies zapalenie w wiadomym miejscu. Ha, nawet nie wiem od czego. I potrzebuję Waszej pomocy bo...czy może znacie jakieś domowe sposoby na wytepienie tego albo jakieś leki bez recepty, które mogę kupić w aptece?

Ha ha a ja się staram i będę starać cały czas :-D

Bojąca- witaj :-) i się nie bój :-D

Sil- jej szukasz mojego dobrego humorka? Super :-D a wiesz, tak w ogóle to mam jakieś skoku, wahania nastroju, raz jest dobrze a za pół godziny ryczeć mi się chce można świra dostać, a mój chłop razem ze mną :-D

She- jeja Ty też? <głaszcze><tuli> :-* bidulko :-* nie płakulkaj, nie będzie czego :-D

Madziulek- witaj :-D Ciebie jeszcze tu (chyba) nie widziałam :-)

Ja walentynkowa laska jestem:-D ja tez cos kolo tego przytylam ale 3 lata bralam tabsy... a oswoilas sie juz z mysla ze zostaniesz mama???

Nadal się oswajam...Ale az tak bardzo nie świruje.. Strasznie sie ciesze :p Mój to jest przeszczesliwy :) Już wszystkkim znajomym sie pochwalił.. mowil ze bedzie mial z kim ogladam mecze i bajki:) On też jest jak dziecko... Ostatnio wkreciła mu sie reklama z Głodomorrąąą chodzi po domu i woła ''''mąka dzini na tym statku znajduja sie członkowie głodomorry.''. takim śmiesznym głosikiem...

A ty madziulek tez zaczynasz staranka?? hmm

Dobra, ja z interesem. Kobity coś mi się wydaje, że dopada mnie jakies zapalenie w wiadomym miejscu. Ha, nawet nie wiem od czego. I potrzebuję Waszej pomocy bo...czy może znacie jakieś domowe sposoby na wytepienie tego albo jakieś leki bez recepty, które mogę kupić w aptece?

ja jak ostatnio mialam zapalenie to podmywalam sie laktacydem i po kilku dniach przeszlo... a zanim mi sie skonczylo kupilam clotrimazolum ale zdazylo przejsc i siostrze dalam i mowila ze nie piecze po tym

clotrimazolum jest bez recepty i całkiem całkiem:tak: nawet spokojnie w środku możesz się wysmarować;-)

Nadal się oswajam...Ale az tak bardzo nie świruje.. Strasznie sie ciesze :p Mój to jest przeszczesliwy :) Już wszystkkim znajomym sie pochwalił.. mowil ze bedzie mial z kim ogladam mecze i bajki:) On też jest jak dziecko... Ostatnio wkreciła mu sie reklama z Głodomorrąąą chodzi po domu i woła ''''mąka dzini na tym statku znajduja sie członkowie głodomorry.''. takim śmiesznym głosikiem...

A ty madziulek tez zaczynasz staranka?? hmm

ja staram sie odkad odstawilam tabsy ale nie mialam okresu od marca i poszlo to jako ie staranie... teraz bylam u gina i zapisal mi tabletki na wywolanie okresu badz na podtrzymanie ciazy(jakbym zaszla)...

reklama
ja staram sie odkad odstawilam tabsy ale nie mialam okresu od marca i poszlo to jako ie staranie... teraz bylam u gina i zapisal mi tabletki na wywolanie okresu badz na podtrzymanie ciazy(jakbym zaszla)...

Ja odstawiłam tabletki w lipcu i cały czas czekam na okres. Po jakim czasie powinno się iść do gina, aby dostać leki na wywołanie okresu?

Do góry