reklama
madziulek20
wyczekana MAMUSIA :)
Ciężko nam się zgrać wszystkim żeby się spotkać, ale postanowili przyjechać
Idę do łazienki siku a tam co? Śluz się objawił przezroczysty i ciągliwy i jakaś plamka różowawego też byłaa jeśli chodzi o molestację męża to mam taką chicę że codziennie przynajmniej raz go dopadnę
![]()
My wszyscy razem spotkalismy sie pierwszy raz w grupie 12 osob w tym roku w maju na mojej imieninowej i oblewajacej zdanie prawka imprezce,a tak to non stop komus nie pasuje.... a ja mojego tez bym chciala ale czasami jak wraca zmeczony to daje mu spokoj bo wiem jaki jest zmeczony po pracy... Dzisiaj byl na awarii w Legnicy i jeszcze go nie ma a jak wroci to na pewno szybka kapiel i do spanka :-)
Bojąca ja tez malo aktywna na forum wiec tak jakby nowa ale witam...
My wszyscy razem spotkalismy sie pierwszy raz w grupie 12 osob w tym roku w maju na mojej imieninowej i oblewajacej zdanie prawka imprezce,a tak to non stop komus nie pasuje.... a ja mojego tez bym chciala ale czasami jak wraca zmeczony to daje mu spokoj bo wiem jaki jest zmeczony po pracy... Dzisiaj byl na awarii w Legnicy i jeszcze go nie ma a jak wroci to na pewno szybka kapiel i do spanka :-)
Bojąca ja tez malo aktywna na forum wiec tak jakby nowa ale witam...
Madziulku mój jak zmęczony to oczywiście daję mu odpocząć
Ostatnia edycja:
madziulek20
wyczekana MAMUSIA :)
Madziulku mój jak zmęczony to oczywiście daję mu odpocząćale ostatnio nawet to na jego zmęczenie jest lek
![]()
Podaj mi podaj ten lek

Haah jak wraca z pracy po 22 to wygląda tak:
1. do kuchni i wietrzy lodówkę to sobie skubnie tamto skubnie
2. przyjdzie do pokoju poszczerzy się ponarzeka na pracę i stwierdzi że musi się odprężyć
3. kąpiel (bo nie będę cię taki śmierdzący macał)
4. wraca do pokoju i słyszę koooooochaaaaanieeeee wróciłeeeeeem
5. to już chyba wiadomo co następuje wiadomo
Nadmienię że 2 zmiany ma rzadko
1. do kuchni i wietrzy lodówkę to sobie skubnie tamto skubnie
2. przyjdzie do pokoju poszczerzy się ponarzeka na pracę i stwierdzi że musi się odprężyć
3. kąpiel (bo nie będę cię taki śmierdzący macał)
4. wraca do pokoju i słyszę koooooochaaaaanieeeee wróciłeeeeeem
5. to już chyba wiadomo co następuje wiadomo
Nadmienię że 2 zmiany ma rzadko
dziewczyny przygarniecie mnie do swojego grona, starania o fasolke zaczynamy z mężem od września
Cześć
S
Silmiriel
Gość
Ael, melduję się
She czekaj do rana choć...
Lamia, witam koleżankę po fachu
Neciuszka, ja koffam
Magda, głupolku, jak chciałaś potępienia to trzeba była napisać na górze, to bym się wysiliła artystycznie i Ci napisała jaka to zua kobieta jesteś. A tak, to nie ma na co liczyć.
Hum, hum, humorku Truskawci, gdzie jesteś?
Madziulek, po prostu pisz, a nie bój się, ze się nie wbijesz
każda kiedyś zaczynała 
Bojąca, witamy serdecznie
Napisz coś o sobie, obserwujesz się, czy idziecie na spontan?
She czekaj do rana choć...
Lamia, witam koleżankę po fachu
Neciuszka, ja koffam
Magda, głupolku, jak chciałaś potępienia to trzeba była napisać na górze, to bym się wysiliła artystycznie i Ci napisała jaka to zua kobieta jesteś. A tak, to nie ma na co liczyć.
Hum, hum, humorku Truskawci, gdzie jesteś?
Madziulek, po prostu pisz, a nie bój się, ze się nie wbijesz
Bojąca, witamy serdecznie
no czego sie nie robi dla przyszlej dzidzi :-) jakos zniose te ciezkie czasy placenia za zdrowie. po recepte jak masz tylko isc to bez zapisywania sie, przynajmniej moj mi tak daje...Wiesz co zeby recepta nie miala bledu(jakiegos numeru na pieczatce brakowalo) to za 2 dup i 2 bro zaplacilabym 106 zl a tak za 1 dup i 1 pelnoplatnego( ok 20zl ) bro zaplacilam 65 zl... i jeszcze musze isc do lekarza po recepte na to samo... a nie wiem czy musze sie zapisywac do gina na wizyte czy pojsc po wypisanie recepty????
A i dziekuje za przywitanie... kiedys kilka razy sie odezwalam ale ciezko sie tutaj wbic wiec tylko czytam sobie Was codziennie...
I nawet nie wiecie jak ciessze sie jak piszecie o nowych fasolkach i jestem z tymi co sie staraja a jeszcze bardziej lubie ogladac foto brzuszkow i usg![]()
witamy, przygarniemy...ja teraz ma 3eci cykl...tylko, ze starania narazie ida na bok, bo musze podleczyc jajniki. zycze powodzenia i mocno trzymam &&&&&&&&&&&&&&:-)dziewczyny przygarniecie mnie do swojego grona, starania o fasolke zaczynamy z mężem od września
reklama
Podziel się: