reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Madziulek...a w jakich dniach bierzesz duphaston, tak jak ja 5-25dc?

A wiec ja z tego ze okresu nie mialam kilka mies i nie wiadomo jaki mam dziec cyklu to kazal mi na poczatku brac duphaston od wczoraj( bo wczoraj bylam u lekarza) przez 10 dni poziej przerwa i jak zacznie sie okres odliczyc do 16 dnia i znow przez 10 dni... a bromergon po pol tabletki bo prolaktyny mialam ponad 40 ale powiedzial ze to nie za duzo powiekszone...

A ja caly czas z Wami jestem i czytam a ze dopiero wczoraj dowiedzialam sie wszystkiego od gina i zaczelam ,,kurację" to sie odezwałam:-)

Ależ mam zaciesza :D wprawdzie moje urodziny przesuną się o tydzień ale przyjadą znajomi z wawy, krakowa i lublina - nasza dawna paczka, będą kręgle i impreza :D

Madziulek...ja tez wlasnie mialam prolaktyne podwyzszona, bo mialam 44...ale dopiero 5 wrzesnia jade do innego ginka, wiec nie wiedzialam co to oznacza...teraz jezeli twoj powiedzial, ze to nie za duze podwyzszenie to jakos mi tak lzej. a ten bromergon to drogi jest, bo pewnie tez bede musiala to przyjmowac

poza tym to ja cie jeszcze nie przywitalam...a wiec oficjalnie WITAM !!! :)

Ostatnia edycja:
NECIUSZKA to fajne spotkać sie z przyjaciłmi po latach... My tez mamy swoja paczke i mimo ze mieszkamy bardzo blisko siebie to z czasem jest kiepsko bo kazdemu zazwyczaj nie pasuje... Ale zabaw sie bo jak zafasolkujesz to bedziesz musiala uwazac na siebie ;-) a jak masz teraz dni plodne to maltretuj swego mezulka... Chociaz czasami tak sie mowi ale jak facet zmeczony to nic mu nie pomoze:tak:

Madziulek...ja tez wlasnie mialam prolaktyne podwyzszona, bo mialam 44...ale dopiero 5 wrzesnia jade do innego ginka, wiec nie wiedzialam co to oznacza...teraz jezeli twoj powiedzial, ze to nie za duze podwyzszenie to jakos mi tak lzej. a ten bromergon to drogi jest, bo pewnie tez bede musiala to przyjmowac

poza tym to ja cie jeszcze nie przywitalam...a wiec oficjalnie WITAM !!! :)

Wiesz co zeby recepta nie miala bledu(jakiegos numeru na pieczatce brakowalo) to za 2 dup i 2 bro zaplacilabym 106 zl a tak za 1 dup i 1 pelnoplatnego( ok 20zl ) bro zaplacilam 65 zl... i jeszcze musze isc do lekarza po recepte na to samo... a nie wiem czy musze sie zapisywac do gina na wizyte czy pojsc po wypisanie recepty????
A i dziekuje za przywitanie... kiedys kilka razy sie odezwalam ale ciezko sie tutaj wbic wiec tylko czytam sobie Was codziennie...
I nawet nie wiecie jak ciessze sie jak piszecie o nowych fasolkach i jestem z tymi co sie staraja a jeszcze bardziej lubie ogladac foto brzuszkow i usg :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Ciężko nam się zgrać wszystkim żeby się spotkać, ale postanowili przyjechać :)

Idę do łazienki siku a tam co? Śluz się objawił przezroczysty i ciągliwy i jakaś plamka różowawego też była ;) a jeśli chodzi o molestację męża to mam taką chicę że codziennie przynajmniej raz go dopadnę :D

reklama
Do góry