reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

no mnie tez bolą, ale nie az tak, bardziej mdłosci mi dokuczają.
Moj to sie boi moich (.)(.) dotykać :)), a ja się boję sexu więc moj jest bardzo wyposzczony - biadaczek

reklama
Hej!
Dzisiaj nastrój zdecydowanie lepszy:-) Dół pierwszodniowy już za mną. Teraz czekam z utęsknieniem do soboty.

Truskawcia zaczynam żałować, że nigdy nie brałam, wiesz?:-D:-D

Co dziś u Was dziewczyny? Wybaczcie, ale nie chce mi się nadrabiać od wieczora. Leń mnie ogarnął. Może później się za to zabiorę:-)

A co mam zboczucha :D to sobie wyobrażam teraz, bo mój poszedł przed pracą coś przy płocie grzebać. Jakiegoś schaboszczaka muszę mu do pracy usmażyć.

No to ja sobie przygód Madzi nie poczytam niestety. A kolega dziecko, to nie problem ;) co się nie da jak się da :D

danao: ja tez mam lenia :-), a próbujemy nakłonic magde.a do zwierzeń na temat tajemniczej podróży :-)

a zmieniłam avatara - to był moj tort slubny pycha, baby z sali gdzie było przyjecie mowiły ze slubnego jeszcze takiego nie wudziały, no i w cukierni jak przyniosłam zdjecie to tez pierwszy raz taki robili

zafasolkuje i sleepy a wy jakies objawy miałyście cyz niczym sie nie roznily od tych na @ :>

Mnie dzisiaj juz przestaly bolec jajniki tylko troszke tak jakby macica ciagnie i (.)(.) bola lekko :( Ale tak mam zawsze :) Bardzo bym chciala II kreseczki ale w tym miesiacu sie nie nastawiam :)

Ostatnia edycja:
reklama
Kochanka mówicie? Magd.a chodzi o tego, z którym wracałaś do PL? Ja nie mam dostępu, ja tu w miarę nowa jestem:-)

Dzięki Zafasolkuję:-)

Lamiav super tort. Smaka mi narobiłaś:-) Ja wczoraj zamawiałam torta, ale nawet w połowie nie będzie taki piękny

Do góry