reklama
She123
Fanka BB :)
jaką aplikacje chcesz robić?
NAjbardziej to prokuratorska
danao84
Hej!
Dzisiaj nastrój zdecydowanie lepszy:-) Dół pierwszodniowy już za mną. Teraz czekam z utęsknieniem do soboty.
Truskawcia zaczynam żałować, że nigdy nie brałam, wiesz?

Co dziś u Was dziewczyny? Wybaczcie, ale nie chce mi się nadrabiać od wieczora. Leń mnie ogarnął. Może później się za to zabiorę:-)
Dzisiaj nastrój zdecydowanie lepszy:-) Dół pierwszodniowy już za mną. Teraz czekam z utęsknieniem do soboty.
Truskawcia zaczynam żałować, że nigdy nie brałam, wiesz?

Co dziś u Was dziewczyny? Wybaczcie, ale nie chce mi się nadrabiać od wieczora. Leń mnie ogarnął. Może później się za to zabiorę:-)
zafasolkujęodzaraz
Magd. ma kochanka i zaraz nam zdradzi jak z nim było i gdzie ;-)Co dziś u Was dziewczyny? Wybaczcie, ale nie chce mi się nadrabiać od wieczora. Leń mnie ogarnął. Może później się za to zabiorę:-)
Sleepi potwierdziła wyniki
a tak to chyba nic z ważniejszych :-)
A co mam zboczucha
to sobie wyobrażam teraz, bo mój poszedł przed pracą coś przy płocie grzebać. Jakiegoś schaboszczaka muszę mu do pracy usmażyć.
No to ja sobie przygód Madzi nie poczytam niestety. A kolega dziecko, to nie problem
co się nie da jak się da 
No to ja sobie przygód Madzi nie poczytam niestety. A kolega dziecko, to nie problem
danao: ja tez mam lenia :-), a próbujemy nakłonic magde.a do zwierzeń na temat tajemniczej podróży :-)
a zmieniłam avatara - to był moj tort slubny pycha, baby z sali gdzie było przyjecie mowiły ze slubnego jeszcze takiego nie wudziały, no i w cukierni jak przyniosłam zdjecie to tez pierwszy raz taki robili
a zmieniłam avatara - to był moj tort slubny pycha, baby z sali gdzie było przyjecie mowiły ze slubnego jeszcze takiego nie wudziały, no i w cukierni jak przyniosłam zdjecie to tez pierwszy raz taki robili
She123
zafasolkuje i sleepy a wy jakies objawy miałyście cyz niczym sie nie roznily od tych na @ :>
Mnie dzisiaj juz przestaly bolec jajniki tylko troszke tak jakby macica ciagnie i (.)(.) bola lekko
Ale tak mam zawsze
Bardzo bym chciala II kreseczki ale w tym miesiacu sie nie nastawiam 
Mnie dzisiaj juz przestaly bolec jajniki tylko troszke tak jakby macica ciagnie i (.)(.) bola lekko
Magd.a
https://www.babyboom.pl/forum/group...alnie-d1736-niegrzeczna-m.html#gmessage781115
jak któraś nie ma dostępu to pisać :-) zaraz wyślę zaproszenie :-)
zafasolkujęodzaraz
nie mamhttps://www.babyboom.pl/forum/group...alnie-d1736-niegrzeczna-m.html#gmessage781115
She, ja miałam identyczne objawy jak w ubiegłym i jeszcze poprzednim miesiącu, tylko wtedy dostałam @
@ nie przyszła a objawy zostały :-)
Ostatnia edycja:
reklama
danao84
Kochanka mówicie? Magd.a chodzi o tego, z którym wracałaś do PL? Ja nie mam dostępu, ja tu w miarę nowa jestem:-)
Dzięki Zafasolkuję:-)
Lamiav super tort. Smaka mi narobiłaś:-) Ja wczoraj zamawiałam torta, ale nawet w połowie nie będzie taki piękny
Dzięki Zafasolkuję:-)
Lamiav super tort. Smaka mi narobiłaś:-) Ja wczoraj zamawiałam torta, ale nawet w połowie nie będzie taki piękny
Podziel się: