reklama
zafasolkujęodzaraz
Fanka BB :)
Ja Ci powiem tak na bank jak wróci jedna koleżanka z urlopu a druga po poronieniu to im powiem bo tak się razem trzymamy, ale to dopiero jak powiem rodzicom i teściom bo ja z teściem pracuje i nie chce, żeby się od ludzi dowiedział, że dziadkiem zostanie :-) Jak wyjdzie w fabryce wcześniej niż przed 3 miesiącem to trudno. No chyba, ze będę rzygała to wyjdzie wcześniej.Hahaha Neciuszka napisałaś dokładnie to samo co ja w odpowiedzi na post Ael! Telepatia normalnie!
Zafasolkuję rozumiem :-) Ja to w pracy powiedziałam w 2 miesiącu bo na zwolnienie poszłam. W przedszkolu nosze dzieci które no niestety lekkie nie są.
powiedz tylko czy cie za kolanko trzymał:-) Nie chce nic na ogólnym pisać :-) mogę pisać na Kameralnych na grupie tu na BB :-) jeżeli tak bardzo Was interesuje :-) ale naprawdę gdybym miała możliwość powtórzyłabym tą podróż 1,3,5, 10 raz![]()
ahahhahahhaah
She123
Ja trafiłam na ten cudowny rok kiedy zrobili prawo licencjat i własnie licencjat zaocznie zrobiłam. Nie robiłam już uzupów bo jakoś mi się plany zmieniły. Skończyłam w trakcie licencjatu dziennie administracje i pracuje w urzędzie gminy, a dodtakowo mam swoją działalność. Ja się uczyłam z książki Sczanieckiego
Ahaaaaa
zafasolkujęodzaraz
jaką aplikacje chcesz robić?Ahaaaaa) Moje sa jednolite magisterskie
Ja zaczelam wczesniej filologie ang z jezykiem niem i zostawilam to po pierwszym roku ...trzeb abylo isc do pracy
Ale jestem zadowolona bo prawo mi sie bardziej podoba
![]()
zafasolkujęodzaraz
Ale co sobie wyobraziłaś? Samochód w lesie? Czy nadgraniczne toalety? Czy poprostu postój przy trasie?Mag.da no takie rzeczy mówisz ciekawe i żadnych szczegółówteraz to sobie mogę tylko powyobażać
![]()
Bo ja się nie mogę zdecydować gdzie ich ulokować :-)
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Magda dawaj na prywatny i nie pitol!! Bożż... ciekawość mnie zeżre XD
reklama
Podziel się: