reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
:-) Nie chce nic na ogólnym pisać :-) mogę pisać na Kameralnych na grupie tu na BB :-) jeżeli tak bardzo Was interesuje :-) ale naprawdę gdybym miała możliwość powtórzyłabym tą podróż 1,3,5, 10 raz :-D

Hahaha Neciuszka napisałaś dokładnie to samo co ja w odpowiedzi na post Ael! Telepatia normalnie!

Zafasolkuję rozumiem :-) Ja to w pracy powiedziałam w 2 miesiącu bo na zwolnienie poszłam. W przedszkolu nosze dzieci które no niestety lekkie nie są.
Ja Ci powiem tak na bank jak wróci jedna koleżanka z urlopu a druga po poronieniu to im powiem bo tak się razem trzymamy, ale to dopiero jak powiem rodzicom i teściom bo ja z teściem pracuje i nie chce, żeby się od ludzi dowiedział, że dziadkiem zostanie :-) Jak wyjdzie w fabryce wcześniej niż przed 3 miesiącem to trudno. No chyba, ze będę rzygała to wyjdzie wcześniej.

:-) Nie chce nic na ogólnym pisać :-) mogę pisać na Kameralnych na grupie tu na BB :-) jeżeli tak bardzo Was interesuje :-) ale naprawdę gdybym miała możliwość powtórzyłabym tą podróż 1,3,5, 10 raz :-D
powiedz tylko czy cie za kolanko trzymał
ahahhahahhaah

Ja trafiłam na ten cudowny rok kiedy zrobili prawo licencjat i własnie licencjat zaocznie zrobiłam. Nie robiłam już uzupów bo jakoś mi się plany zmieniły. Skończyłam w trakcie licencjatu dziennie administracje i pracuje w urzędzie gminy, a dodtakowo mam swoją działalność. Ja się uczyłam z książki Sczanieckiego

Ahaaaaa :)) Moje sa jednolite magisterskie :) Ja zaczelam wczesniej filologie ang z jezykiem niem i zostawilam to po pierwszym roku ...trzeb abylo isc do pracy :) Ale jestem zadowolona bo prawo mi sie bardziej podoba :D

reklama
Do góry