reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Neciuszka wyolbrzymiasz :) wg mnie nie masz się czego wstydzić ! :) Kochanego ciałka nigdy za wiele :) Ja dla odmiany chciałbym przytyć żeby mi kości nie było widać :p od rana wyglądam jak dziecko z oświęcimia...

Jak będę ślubowała to pomodlę się też żebyście te porody bez komplikacji przeszły i dzieciaczki zdrowe były :)

reklama
Nigdy nie miałam płaskiego brzucha ale to co teraz jest to tragedia w ciągu ostatnich 6 lat przytyłam jakieś 15 kg i różnych metod próbowałam i lipa ważę i tu zamknąć i jednym okiem patrzeć 82 kg około

Jak idę do sklepu czy gdziekolwiek po ciuchy to albo ja jestem za duża albo się nie umiem ubrać i znaleźć nic w czym bym się czuła dobrze i ładnie

Ostatnia edycja:
Mijenka, nic się nie martw będzie dobrze ;-)

Fifka, może masz rację... Ja na razie nie wiem jak to jest być na Waszym miejscu. Bardzo bym chciała już być w ciąży, ale znając nasze szczęście... Szkoda gadać, pewnie będziemy się starać bardzo długo :-( Ja przez 10 lat brałam tableki...

Ostatnia edycja:
Mijenka jeśli można spytać to na co chorujesz ??

Neciuszka nie ma co się załamywać , z tego co widziałam i rozmawiałam z koleżankami to najlepsza "dieta" to jeść częściej a mniej , no i oczywiście systematyczne uprawianie sportu.Nie musi być to nie wiadomo co nawet brzuszki czy bieganie od krótkich do długich dystansów i też nie takie o ile mam sił w nogach tylko spokojne żebyś oddech mogła też potrenować :)

Aga ja brałam 6 lat i zobaczymy co nam z tego próbowania wyjdzie, jeśli nie w tym i następnym cyklu to mam iść i będziemy myśleć z dżinem. Małżyka mego z powodu jego pracy wtedy odrazu przebadać. Ale nie zakładajmy odrazu najgorszego :) jak się naczytałam to i moja nadwaga może powodować ewentualne problemy z zajściem

Olciu bieganie odpada niestety w moim przypadku ale muszę częściej zacząć robić brzuszki. Ostatnio uwskuteczniam bardzo często "gimnastykę" :-D

a mi dzis waga 86 pokazala a zeszlym tygodniu bylo 87 ;-P wiec tak skacze nawet skoczylam w 1 trymestrze do 84 ;-P

Aga ja brałam 6 lat i zobaczymy co nam z tego próbowania wyjdzie, jeśli nie w tym i następnym cyklu to mam iść i będziemy myśleć z dżinem. Małżyka mego z powodu jego pracy wtedy odrazu przebadać. Ale nie zakładajmy odrazu najgorszego :) jak się naczytałam to i moja nadwaga może powodować ewentualne problemy z zajściem

Olciu bieganie odpada niestety w moim przypadku ale muszę częściej zacząć robić brzuszki. Ostatnio uwskuteczniam bardzo często "gimnastykę" :-D

Nieciuszka, ja mam mega nieregularne cykle po odstawieniu :( Tabletki odstawiłam 2 lipca. Pierwszy okres miałam normalnie 6 lipca start. A od tej pory kolejnego nie miałam :( Jak do 10 września się nie pojawi idę do dżina...

reklama
ja też brałam leki ale ja to miałam na tle nerwowym:-( zanim wyeliminowałam wszystkie czynniki stresogenne (z porzuceniem studiów włącznie:-D) to zrobiło się kolejne schorzenie w postaci zaburzeń połykania:baffled:

Do góry