reklama
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Neciuszka POKAZUJ!! 

Atan
♥ mamusia Amelki ♥
neciuszska ja pokazalam swoj brzuch a potem sie okazalo ze jestem w ciazy i ze to wcale nie bylo zdjecie bez fasolki ;-P
koplo mnie ;-) ale mam radosc ;-P
fifka w tej samej bluzce co ostatnio to mozemy porownanie zrobic czy cos uroslo ;-) ale ogolnie śliczny zgrabniutki brzszek ;-) ale moj to duzy ze az sie boje co bedzie potem jak ja ledwo co zaczynam 4 miesiac w srode
jak ten czas leci
koplo mnie ;-) ale mam radosc ;-P
fifka w tej samej bluzce co ostatnio to mozemy porownanie zrobic czy cos uroslo ;-) ale ogolnie śliczny zgrabniutki brzszek ;-) ale moj to duzy ze az sie boje co bedzie potem jak ja ledwo co zaczynam 4 miesiac w srode

Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Haha Aga ja w ciąży prawie 7 kg schudłam
A teraz waga stoi w miejscu ;-) Maluszek rośnie prawidłowo, więc paniki nie ma, po prostu taka moja uroda!
Mówię ze wszyscy się śmieją że w ciąży urojonej jestem! A mama się śmieje ze mam taki brzuch jakby mi się kupy chciało co najwyżej
Ale pewnie dlatego tez ruchy szybko poczułam. Mały ma mało miejsca to i się rozpycha! Czytałam gdzieś że wielość brzucha zależy od siły mięśni brzucha. Jak są wyćwiczone to nie pozwalają macicy rozciągać skóry. No i oczywiście tłuszczyk robi swoje
Naciuszka ja chyba jako jedyna z ciężarnych brzuszka nie mam! Więc nie marudź i pokazuj!!!

Mówię ze wszyscy się śmieją że w ciąży urojonej jestem! A mama się śmieje ze mam taki brzuch jakby mi się kupy chciało co najwyżej

Naciuszka ja chyba jako jedyna z ciężarnych brzuszka nie mam! Więc nie marudź i pokazuj!!!
reklama
Aga_27
Ciężarówka :)
Haha Aga ja w ciąży prawie 7 kg schudłamA teraz waga stoi w miejscu ;-) Maluszek rośnie prawidłowo, więc paniki nie ma, po prostu taka moja uroda!
Kochana, ja Ci napiszę, bo Ty może nie wiesz... W tym konkursie chodzi o przytycie, a nie o spadek wagi

P.S. Figury zazdroszczę!! ;-)
Podziel się: