reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
neciuszska ja pokazalam swoj brzuch a potem sie okazalo ze jestem w ciazy i ze to wcale nie bylo zdjecie bez fasolki ;-P

koplo mnie ;-) ale mam radosc ;-P

fifka w tej samej bluzce co ostatnio to mozemy porownanie zrobic czy cos uroslo ;-) ale ogolnie śliczny zgrabniutki brzszek ;-) ale moj to duzy ze az sie boje co bedzie potem jak ja ledwo co zaczynam 4 miesiac w srode :szok: jak ten czas leci

Haha Aga ja w ciąży prawie 7 kg schudłam :-D A teraz waga stoi w miejscu ;-) Maluszek rośnie prawidłowo, więc paniki nie ma, po prostu taka moja uroda!

Mówię ze wszyscy się śmieją że w ciąży urojonej jestem! A mama się śmieje ze mam taki brzuch jakby mi się kupy chciało co najwyżej :-D Ale pewnie dlatego tez ruchy szybko poczułam. Mały ma mało miejsca to i się rozpycha! Czytałam gdzieś że wielość brzucha zależy od siły mięśni brzucha. Jak są wyćwiczone to nie pozwalają macicy rozciągać skóry. No i oczywiście tłuszczyk robi swoje

Naciuszka ja chyba jako jedyna z ciężarnych brzuszka nie mam! Więc nie marudź i pokazuj!!!

reklama
Haha Aga ja w ciąży prawie 7 kg schudłam :-D A teraz waga stoi w miejscu ;-) Maluszek rośnie prawidłowo, więc paniki nie ma, po prostu taka moja uroda!

Kochana, ja Ci napiszę, bo Ty może nie wiesz... W tym konkursie chodzi o przytycie, a nie o spadek wagi :tak: :-D

P.S. Figury zazdroszczę!! ;-)

Do góry