reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Postaram się Was nadrobić, ale jestem na 3233 stronie i nie obiecuję/... Jakby któraś szybkim skrótem rzuciła to byłoby super

A ja... No cóż, przyjęli mnie bardzo szybko, choć potem swoje odsiedziałam już na SORze w środku. Bo inna pani plamiła bardzo, a jedna już była w środku. Ale jak mnie już lekarka dostała to przebadała wzdłuż, wszerz i w poprzek, czyli palcami, wziernik, USG dopochwowe i przez brzuch. Wszystko jest w porządku, plamić mogę, bo mam szyjkę troszkę rozpulchnioną, ale na razie tam czysto i nic nie wskazuje, żeby się pogorszyło. Skąd bóle, ona nie ma pojęcia. Łożysko się nie odkleja, nic tam nie ma. żadnych krwiaków czy coś. Dzidzia waży 636 gram, serduszko bije 150 na minutę, przekręciło się poprzecznie miednicowo, czyli głową do góry, może dlatego tak bolało.

Dziękuję Wam bardzo za ciepłe słowa i kciuki

Sil uuuuuuuuuufffffffffffffffff
a z nowości to magenta jest w ciązy :-D
a Magd.a podrywa dzieciatych facetów :-D

reklama
Sil, że niby o mnie chodzi :-) dobra nie mówiąc nic, nie spodziewałam się,że może mi się prawie żonaty facet i w dodatku ojciec spodobać :zawstydzona/y:

Gratulacje dla wszystkich przyszłych mam :) cieszę się z Wami i życzę aby wszystko się poukładało tak jak chcecie. Dla tych dziewczyn, które są dzisiaj w gorszych nastrojach, spowodowanych I kreseczką,powiem tak: na nas też przyjdzie czas:) Ogólnie, dzisiejsza pogoda była raczej depresyjna..najlepiej jest położyć się wcześniej spać i tyle.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry