reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Mineralna jestem :-) z tym facetem z zobowiązaniami wracam do PL do swojego :-) no gdyby nie ta żona i córka.. to kto wie :-) ale tak będę mogła oczy nacieszyć :-) może kiedyś jeszcze będziemy mieli możliwość spotkać się :-)

Atanku brzuszek przepiękny :-) nie wiem dlaczego ale widzę siusiaka :-) tam w brzuchu :-p

Ja mam brzuszek od 21 tygodnia dopiero widoczny tak to raz miałam a raz nie miałam brzuszka

Atan śliczny brzuszke :)

to ten facet z którym sie tak kłóciłas ma żone i córke?

sory nadal nie kumam jestem blondynka :)

q
Mam pytanie do mam których dzieci kopią. Jak szybko od pierwszego kopniaka dzieciaki rozkręciły się do kopania codziennie? Mój kopną mnie pierwszy raz 16 sierpnia... a już teraz czuje kopniaki codziennie i to czasem kilka razy. Moja mama troszkę mnie zaniepokoiła ze to za wcześnie...

Ja poczułam pierwszy typowy kopniak 22 sierpnia późnym wieczorem i od następnego dnia już czuje co dziennie, typowo po posiłku jak sobię usiądę i się wyciszę to mały zaczyna kopać... i to są ładne kopniaki, że widać je gołym okiem ;) wcześniej może i jakieś ruchy były ale nie potrafiłam do końca ich rozróżnić.

Tyle naskrobałyście zaledwie przez pół dnia, że naprawdę nie chce mi się tego wszystkiego czytać. Ja dzisiaj pojechałam na zakupy i nie mogłam wytrzymać więc weszłam do Smyka i kupiłam przepiękne śpiochy dla mojego synusia!! :-)

dziekuje ;-) no jak to ael powiedziala wyskoczy kolo koncowki 3 miesiaca i miala racje ;-) bo 4 miesiac za tydzien sie zacznie ;-)

magda to jak na razie zaczynamy liczyc jedna na siusiaka a kto na dziewczynke ??zobaczymy kto ma racje 6 pazdziernika mam polowkowe ;-)a 9 pazdziernika urodzinki ;-)24 ;-P

ael w ktorym tyg poczulas kopniaka ?? bo siem zastanawiam bo wczoraj tak jagby co9s wieczorem gdy lerzalam mi peklo w brzuszku purtlo czy jak to powiedziec niewiem nie umiem okreslic co to bylo ale moje jelita tak nie chalasuja.. czyzby to dzidzia??bo bylo na wysokosci blizny po wyrostku...

Ostatnia edycja:
reklama
Mineralna, może od początku jestem ponad miesiąc poza PL :-) kłóciłam się tylko i wyłącznie ze swoim facetem :-) tego poznałam kilka dni temu jak szukałam powrotu do PL :-) i wczoraj byłam z nim na kawie :-) i stwierdziłam,że gdyby nie przyszła żona i dziecko to może bym już do PL wracała zaierać reszte rzeczy swoich i poznać rodzinę jego haha :-)

Do góry