reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Generalnie powinnły skoro tam pracuja

Właśnie. Z tym to róznie niestety bywa. I w laboratoriach i w przychodniach, nawet w aptekach. Ale to by już było przegięcie, gdyby nie skumały. Te badania przecież wiele kobiet robi.
Ja miałam kiedys taką sytuację w aptece. Chcę kupić test ciążowy, ten o czułości 10. Pani mgr farmacji patrzy się na mnie jak cielę na malowane wrota i pyta poważnie zdziwniona: to są różne czułości? Ona pierwszy raz o czymś takim słyszy:-D

reklama
Truskawica przede wszystkim nie możesz obwiniać siebie że to właśnie Ty nie możesz dać mu dziecka, musicie oboje się wyluzować nie myśleć za każdym razem starania że to musi się stać już że teraz to "ja" zajdę bo takie podejście jest niedobre, stres też jest taką przyczyną że blokuje wszystko - wiem to z własnego doświadczenia, przez nadmiar stresu nawet @ może nie przyjść :-( także głowa do góry, wrzucacie na luzzz i wszystko będzie dobrze :-) a niedługo nam się chwalisz II kreseczkami i fasolką :-) <tulę mocno>

Truskawcia 3 miesiące to jeszcze nie tak długo, ja zaszłam w ciąże dopiero w 5 cyklu, fakt, że też się strasznie już denerwowałam ale teraz z biegiem czasu stwierdzam, że to wcale nie było tak długo... ;) także nie ma co się załamywać.

A ja tak zmieniając temat to już mam wybrane łóżeczko i kołderkę i nawet się pochwalę, może kogoś to zainteresuje :p
Drewex Łóżeczko Hippo szuflada biały Promocja (1756333973) - Aukcje internetowe Allegro
DREWEX pościel 3 el ochraniacz Hippo Krab Mały Miś (1756333729) - Aukcje internetowe Allegro kołderka ta pierwsza z hipciem

Mam nadzieję :-D w październiku już kupię łóżeczko, materacyk i kołderkę a w grudnie planuje wózek. Żeby te największe koszty trochę od siebie rozdzielić bo wszystko na raz to ciężko, a łóżeczko może stać w kartonie złożone i czekać

Ja mam dzisiaj wolne bo mam jeszcze od wczoraj żurek i pulpety w sosie koperkowym, dogotuje tylko ziemniaczków i obiad dwudaniowy gotowy :p

bardzo ładne łóżeczko

ja na obiad mam wczorajsze kotlety mielone , ktore mężuś zrobił i pomidorówkę, wiec mam z głowy :))
ale mam ochote na placki ziemniaczne, tylko to tez mężuś musi bo on robi pyszne i chrupiące - najlepsze na swiecie

Właśnie. Z tym to róznie niestety bywa. I w laboratoriach i w przychodniach, nawet w aptekach. Ale to by już było przegięcie, gdyby nie skumały. Te badania przecież wiele kobiet robi.
Ja miałam kiedys taką sytuację w aptece. Chcę kupić test ciążowy, ten o czułości 10. Pani mgr farmacji patrzy się na mnie jak cielę na malowane wrota i pyta poważnie zdziwniona: to są różne czułości? Ona pierwszy raz o czymś takim słyszy:-D

O szok ;/

A ja na obiad robie zupe serowa :)

reklama
Truskawcia, kochanie :) jaka niepełnowartościowa?? czy ty czasem nie chcesz klapsa??! :D ja starałam się z mężem 3 cykle i 4 zaskoczyło, także wcale to nie takie łatwe, jak piszą co niektórzy :) Przewinęło się tu na wątku wiele dziewczyn, które już 8-9 miesiąc walczą, a nawet ponad rok, dwa. Spokojnie- mniej wzajemnych niedomówień, sporo relaksu, łóżkowych wygibasów i czerpania z tego przyjemności a na pewno zawitasz do Nas wkrótce z II kreseczkami :)

Ja się na razie objadam frytkami z serem żółtym i śmietaną :p a na obiad schabowe :)

Do góry