reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Oczekusia to nie wiedzialam ze silniejszy i ze po lutce sa jakies skutki uboczne w samopoczuciiu bo ja nic nie odszulam :) wiec sorki

Zoszka wklej zdjecia z wizyty to opatrrzymy fachowym okiem :D:D

BigChild to do d.. taki lekarz ktoremu nie mozna zadac pytan, bo potem sie wychodzi od niego i ma sie wrazenie ze jest jeszcze gorzej bo rodza sie nowe pyt i nie ma kto na nie odp. To jego pis obowiazek wyjasnic Ci wwszystko

Ale Wy ranne ptaszki jestescie :)

reklama
No... niezadowolona jestem, mogl powiedziec ze np za kilka dni peknie mi pecherzyk, nie wiem cokoliek, na co mi przepisuje tego dupka i jaki ma wplyw, no zero nic i nastepna pacjentka prosze. Tak to jest na kase chorych.

A ja to ranny ptaszek, bo od 7 w pracy :-D ALE jutro spie do oporu.. Musze zregenerowac sily.

To tak jak ja :) tez jutro spie, a do pracy chodze na 7:15 wiec tez rano jestem
Nie wiem co Ci poradzic sama teraz obserwuje swoj cykl i mierze temp zeby luteine brac dopiero po owu

No,nareszcie znlazłam chwilke dla Was, zalatan i nie dospana jestem ostanio maskarycznie a weekend dwa egazminy na uczelni (nic jeszcze nie umiem ) a dziś jeszcze goście :/

Już nie pamietam co której odpisać...skleroza :/

witam was tez mialam takiego lekarza bo mialam pytania a on nic milczal to sobie zmienilam fakt ze jezdze 30km ale jestem zadowolona jak narazie:)ale słyszalam ze ten stary nibysie na lepsze zmienił

Ja juz do niego nie pojde na bank. Czułam sie speszona i zawstydzona a to chyba nie o to chodzi. Jak cos toi bede chodzic prywatnie tam gdzie bylam zadowolona, tylko liczylam na porzadna sluzbe zdrowia za moje skladki.

A wracajac do wczorajszej wizyty to kino bylo takie, ze pan doktor mowi prosze sie wysiusiac bo ja nie widze ma pani pecherz pelny i u niego w gabinecie byl zamykany kibelek, ale taki ze slychac wszystko. I stoje 5 min i blokada taka ze szok i wyszlam po 5 min ze sie nie wysiusiiam bo mam blokade, a ten ze ja myslalem ze to jakas kupa czy cos :-D Od dziecka mam blokade jak ktos slysze moje sikanie :eek:

BigChild- czuje sie hmmm dziwnie :) Nie czuje sie ciążowo i jestem jakas pełna obaw wewnętrznie. Poza tym jestem strasznie głodna do południa..aż mi się uszy trzeaa jak jem, potem około 13 troche mnie mdli i zwykle nie mam już ochoty na jedzenie do wieczora.
na 20.12 jestem umówiona do ginka , niestety nie wiem czy zrobi już jakieś zdjecie fasolki a na to najbardziej czekam żeby uwierzyć i pobudzić instynky macierzyńki który chwilwo i nagle delikatnie zaniknał co powoduje u mnie gorszy nastrój :/

A wracajac do wczorajszej wizyty to kino bylo takie, ze pan doktor mowi prosze sie wysiusiac bo ja nie widze ma pani pecherz pelny i u niego w gabinecie byl zamykany kibelek, ale taki ze slychac wszystko. I stoje 5 min i blokada taka ze szok i wyszlam po 5 min ze sie nie wysiusiiam bo mam blokade, a ten ze ja myslalem ze to jakas kupa czy cos :-D Od dziecka mam blokade jak ktos slysze moje sikanie

ooo fuck...chyba bym uciekła z tego gabinetu......

Ja chodze do gin. na NFZ, dzwonie teraz do rejestracji zeby sie zapisac do ginka i pytam sie babeczki kiedy jest jakis wolny termin a ona do mnie : Co ja encyklopedia jestem !!!!! :/

Ostatnia edycja:
Jak to zanikl? Chyba kazda dziewczyna tu przezywa takie cos ze obawia sie ze w srodeczku nic nie ma bo nic nie czuje. A pozniej tak jak Ela teskni do dni kiedy nie bylo zadnych objawow ;-) Takze chyba masz z czego sie cieszyc a nie pogarszac nastroj.
Ja to Ci zazdroszcze, u mnie 15 dc i chyba jeszcze owulki nie bylo. Dzis pojde po testy owu. Boje sie ze moze przytrafil mi sie cykl bezowulacyjny, ale to jak to bedzie te pecherzyki to co sie z nimi stanie jak sie nie uwolnia?
Nie wiem co myslec, jak owu przyjdzie mysle za kilka dni, to najwczezniejsze testowanko wyjdzie mi dopiero w okolicach sylwka... A tak chcialam wigilie....

reklama
Do góry