reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

mineralna: u rodziców miałam i psa i kota, co prawda nasz "misio " kotek zmarł 2 lata temu miał 16 lat, mój mąż kota w domu nie chce, na psa by się zgodził ale teraz to poczekamy aż dzidzia przyjdzie na swiat i trochę podrośnie, mi sie marzy lablador lub golden retriwe .
Dopiero mam teraz robić te badania
Jakie imie masz dla córeczki???

reklama
Ja tak samo domu bez zwierząt sobie nie wyobrażam :) Sama mam psa i 2 szynszyle...miałam jeszcze kota ale niestety poszedł w diabły i już nie wrócił :(
Mineralna jakiego masz pieska?

mineralna: u rodziców miałam i psa i kota, co prawda nasz "misio " kotek zmarł 2 lata temu miał 16 lat, mój mąż kota w domu nie chce, na psa by się zgodził ale teraz to poczekamy aż dzidzia przyjdzie na swiat i trochę podrośnie, mi sie marzy lablador lub golden retriwe .

Ja tak samo domu bez zwierząt sobie nie wyobrażam :) Sama mam psa i 2 szynszyle...miałam jeszcze kota ale niestety poszedł w diabły i już nie wrócił :(
Mineralna jakiego masz pieska?
Córka będzie miała na imię : Jowita Anna ( Anna po mnie :) )
Ja mam goldena retrivera.

oto fotka :)

Ja tez całe życie miałam zwierzaki, zawsze był kot i pies z przerwami :-)
teraz mieszkam u teściów i mamy owczarka niemieckiego z długą sierścią
a jak wybuduje dom i ogrodzę posesję, to kupimy buldożka francuskiego - czarnego, ale to jeszcze kilka lat przed nami :-)

To jest labrador :-) labradory i goldeny owszem są fajnymi psami dla dzieci i rodzin, ale pod warunkiem,że się chce odkurzać i pracować z tym psem :-)

mineralna: jaki on cudny, oddaj mi go ja się nim zaopiekuję - jest boski i ma take ludzkie spojrzenie :-)
a jak duże macie mieszknie, bo my około 50m i tak sie zastanawiałm czy takiemu psu nie bedzie ciasno, zeby sie nie męczył

magda.: oj to by się jakoś go szkoliło :)) tzn. moj mąż bo on jest konsekwentny a ja , cóż raczej nie :-) - to moja najgorsza cecha charakteru

Ostatnia edycja:
mineralna: jaki on cudny, oddaj mi go ja się nim zaopiekuję - jest boski i ma take ludzkie spojrzenie :-)
a jak duże macie mieszknie, bo my około 50m i tak sie zastanawiałm czy takiemu psu nie bedzie ciasno, zeby sie nie męczył

Cudny jest wiem szukałam psa ponad pół roku. bo pies z rodowodem na wystawy bedziemy jezdzić bo ja jezdziłam juz na wystawy.

ok 60-70m2 bedziemy mieli jak kupimy swpoje a teraz mamy u tesciowej ok 50-60m2

Bingo nad wisłą :)

lamia...nie musisz robic akurat tych badan, bo one sa dla kobiet starajacych sie...jezeli zaszlas w ciaze to oznacza, ze wszystko masz w normie:-)

ale ja sie pytam staraczek!:tak:

ej a nie wiecie co sie dzieje z Dziura??

lamia...nie musisz robic akurat tych badan, bo one sa dla kobiet starajacych sie...jezeli zaszlas w ciaze to oznacza, ze wszystko masz w normie:-)

ale ja sie pytam staraczek!:tak:

ej a nie wiecie co sie dzieje z Dziura??
Ja robiłam progesteron w 20 dc, a tak to żadnych hormonów nie badałam, teraz też zrobiłam sobie morfo i OB, ale to tak dla siebie bo robie te badania co kilka miesięcy.

reklama
Do góry