reklama
zafasolkujęodzaraz
Fanka BB :)
W jakich dniach robi się LH i FSH? tylko w 3 czy są jakieś od do?no ja wlasnie tez robilam 20dc i jutro odbieram wyniki, tylko, ze wlasnie mi sie przyspieszyla @ i juz 21dc dostalam@ :-( ale jeszcze 3dc chce zrobic LH i FSH, bo podejzewam, ze owu wcale nie mialam od kad zaczelam sie starac...wiec jutro wszystko sie okaze
Ostatnia edycja:
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
Mineralna śliczny piesio....
Ja mam labradora, uwielbiam ją, wnosi do domu tyle radości, że szkoda gadać a odwala takie akcje, że można boki zrywać.
Zobacz załącznik 384445
Sil mocno trzymam kciuki!!! Na pewno wszystko będzie dobrze!! Jak wrócisz to zaraz daj znać!!!
Zobacz załącznik 384445
Sil mocno trzymam kciuki!!! Na pewno wszystko będzie dobrze!! Jak wrócisz to zaraz daj znać!!!
Ostatnia edycja:
dagne
Silmiriel - Szczerze trzymam za Was kciuki... &&& musi być dobrze... Daj znać, co się stało.
zafasolkujęodzaraz
bedzie dobrze, trzymam kciukasy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&Dziewczyny jadę do szpitala, błagam trzymajcie kciuki,..,, nie wiem co jest, ale wczoraj bardzo bolał brzuch, wymiotowałam, było troszkę lepiej, ale dziś plamka krwi i ja już nie wiem czy to jelita, czy brzuch czy pęcherz. Lekarz kazał jechać....
danao84
Mieszaniec:-) Mamusia to alaskan malamute, tata nie wiem. Mamusię widziałam, więc mogę potwierdzić. Tata wiem tylko, ze czarny. Mam przypuszczenie, czy czasem tata to nie karelski pies na niedźwiedzie. Podobny jest bardzo
Psy.pl - serwis dla miłośników psów / Profile psów / / Demon
Potraficie to zobaczyć bez logowania?
Sil mocno trzymam kciuki. Będzie wszystko dobrze
Psy.pl - serwis dla miłośników psów / Profile psów / / Demon
Potraficie to zobaczyć bez logowania?
Sil mocno trzymam kciuki. Będzie wszystko dobrze
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
ma_gda: o nie i ty masz takiego boskiego piesia , :-)
danao: czy on ma takie niebieskie oczka, piękniś z niego :-)
Nasza sunia nie jest rasowa ale dla nas i tak najpiękniejsza
zafasolkujęodzaraz
hyhyhyhy fajne ma skarpeteczki i krawatPotraficie to zobaczyć bez logowania?
reklama
Podziel się: