reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
no ja wlasnie tez robilam 20dc i jutro odbieram wyniki, tylko, ze wlasnie mi sie przyspieszyla @ i juz 21dc dostalam@ :-( ale jeszcze 3dc chce zrobic LH i FSH, bo podejzewam, ze owu wcale nie mialam od kad zaczelam sie starac...wiec jutro wszystko sie okaze
W jakich dniach robi się LH i FSH? tylko w 3 czy są jakieś od do?

Ostatnia edycja:
Mineralna śliczny piesio.... :D Ja mam labradora, uwielbiam ją, wnosi do domu tyle radości, że szkoda gadać a odwala takie akcje, że można boki zrywać.

Zobacz załącznik 384445

Sil mocno trzymam kciuki!!! Na pewno wszystko będzie dobrze!! Jak wrócisz to zaraz daj znać!!!

Ostatnia edycja:
Dziewczyny jadę do szpitala, błagam trzymajcie kciuki,..,, nie wiem co jest, ale wczoraj bardzo bolał brzuch, wymiotowałam, było troszkę lepiej, ale dziś plamka krwi i ja już nie wiem czy to jelita, czy brzuch czy pęcherz. Lekarz kazał jechać....
bedzie dobrze, trzymam kciukasy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Mieszaniec:-) Mamusia to alaskan malamute, tata nie wiem. Mamusię widziałam, więc mogę potwierdzić. Tata wiem tylko, ze czarny. Mam przypuszczenie, czy czasem tata to nie karelski pies na niedźwiedzie. Podobny jest bardzo

Psy.pl - serwis dla miłośników psów / Profile psów / / Demon

Potraficie to zobaczyć bez logowania?

Sil mocno trzymam kciuki. Będzie wszystko dobrze

reklama
Do góry