reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

zafasolkujęodrazu powiem Ci, że ja często dużo wcześniej odczuwam bóle podbrzusza... nie wiem oczywiście, czy u Ciebie to jest coś nowego... ale oby to jednak była fasolka :-)

reklama
zafasolkujęodrazu powiem Ci, że ja często dużo wcześniej odczuwam bóle podbrzusza... nie wiem oczywiście, czy u Ciebie to jest coś nowego... ale oby to jednak była fasolka :-)
nie liczę na fasolkę w tym cyklu więc się nie stawiam. Stwierdzam, ze było by to normalne gdybym nie brała luteiny, ale to i tak boli mnie maks 2 dni przed @, a nie 5. Jest du że prawdopodobieństwo, ze zapomnę o brzuchu bo mnie zaraz nogi zaczną boleć od latania do kibelka

Sun!!! Ja też tęskniłam!!!! :-( Kilka razy o ciebie pytałam... nawet profilu notkę zostawiłam... Trzymam kciuki za fasolkę!!

Magenta za ciebie kochana też trzymam kciuki!! Oby się udało!!

Dziewczyny co tam się działo przez ostatnie dwa dni? Nawet nie mam zamiaru nadrabiać... to nie wykonalne...

A jak długo się staracie o fasolkę????
Ja ci powiem tak, ja 8 czerwca odstawiłam tabsy anty i planowaliśmy zacząć próby od października, ale w lipcu i sierpniu sięnie zabezpieczaliśmy. W lipcu nakręciłam się jak głupia,ze moze już może czasem i się bardzo rozczarowałam, więc teraz podchodzę do tego z dystansem. W czerwcu zrobiłam badania. Sprawdzam sobie owulacje,zaczęłam badać szyjkę i temperaturę i tak na 100% zaczynamy działać od września. Choć tak jak pisałam w sumie już 2 cykle za nami kiedy jakieś tam działania delikatne podjeliśmy.

Fifka na 100% nie jestem w ciąży... i myślę, że w piątek znów pojawią się łzy... i wielkie rozczarowanie, tym bardziej, że jesli się nie udało to zaprzestajemy starań..

Zafasolkujęodrazu najgorsze w tym wszystkim jest to cholerne rozczarowanie :-(

Głupio to zabrzmi, ale czasami czytam forum osób starających się o adopcje ... tak jakoś...

Ostatnia edycja:
Najgorsze Fifka jest to, że w tym m-c kochaliśmy się w okresie dni płodnych i owulacji codziennie... (łącznie 12 dni /dzień po dniu) a i tak uważam, że nic nie wyszło... i nawet teraz chce mi się płakać :-(

Witajcie kochane kobietki :)

Nie nadrobię was nie ma mowy ;) ledwie żyję ale braciszek odbkupiony pojechał sobie chwila oddechu, jutro jakieś sprzątanie pranie i takie tam. Ale dziś najpóźniej jutro będę testować wkońcu przepisa na mufiny z czekoladą :D

reklama
jesli się nie udało to zaprzestajemy starań..

Głupio to zabrzmi, ale czasami czytam forum osób starających się o adopcje ... tak jakoś...
dlaczego zaprzestajecie starań? To dopiero 4 miesiące?
Ja po żalu i rozpaczy lipcowej,teraz się nie nakręcam,na bank będzie mi smutno jak@ przyjdzie bo czasem przemknie myśl,ze może jednak, ale jak nie teraz to w końcu się uda :-)

Do góry