reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

AeI- superasna ta szafa duza i masz spokuj z innymi malenstwami zagracajacymi mieszkanko:) zazdroszcze bo ja coprawda mam garderobe ale i tak wciaz malo miejsca hehe na wszystko :p teraz zamierzam sobie po powrocie z polski podjechac do ikei po takie smieszne szmaciane polki :p i wywalic szafke ktora mi tam zasmieca polowe miejsca

ehh te @ ja normalnie chyba ze szczescia bym poleciala do nieba jak by sie okazalo ze teraz zaszlam i wszystko bedzie dobrze obawiam sie kolejnej takiej sytuacji gdzie strace fasolke.
nasze ciezaroweczki mam do was pytanie czy was w dniu mesiaczki ciagnal jajnik?? tak jak by wam sie w srodku rosciagalo wszystko?? bo mnie nie boli brzuch tak jak zawsze tylko ciagnie mnie jajnik jakos tak dziwnie poprzednim razem kiedy sie udalo nie mialam tak

Ja tak miałam, a że zrobiłam test w pierwszy dzień spodziewanej miesiączki i już wiedziałam, że niby jestem w ciąży to byłam cała wystraszona czy czasem teraz nie poronię... :/:/

reklama
a ja sie zastanawiam bo kurcze ta sobota z tym prawie zaslabnieciem i wymiotami dzisiaj podobnie slabo mi sie zrobilo i mdlilo mnie dzieki bogu mialam wode do picie i popijalam szybko bo jak bym puscila pawia w tvarbananie (po polsku tramwaj hihi) na kobietke z na przeciwka:/ ulalala no i zawsze rano sie budzilam i tak jak otwieralam oczy mialam @ no chyba ze przez lot samolotem sie przesunela ale zawsze dostalam wczesniej nie pozniej poczekam do jutra i zobacze jeszcze pol dnia przedemna:p

Lamia i Magdalena trzymam kciuki za ginka :)

Lamia, ale nie szalej już z zakupami. Nie chodzi o przesądy, ale poczekaj jeszcze.

Mineralna... Nie wiem, co Ci powiedzieć. Z jednej strony jestem oburzona, bo masz pod sercem zdrowe dziecko, a przecież też sporo przeszłaś. A z drugiej rozumiem. Bo ja czuję dziewczynkę i ciężko pewnie będzie, jak się urodzi chłopiec.

Ael, fantastyczna ta szafa :)

Mag, no objawy dziwne, a nie masz testu?

Sil - nie kupowalam testu po tylu rozczarowaniach hmm chyba sie boje je robic poczekam do jutra max 2 dni jak @ sie nie pojawi wtedy zatestuje:) narazie musze cierpliwie czekac moze warjuje hehe i zamiast na @ mnie wysypac wszystko mi znika:) pozyjemy zobaczymy czas pokaze co ma pokazac lepiej sie mile zaskoczyc

cześć kobietki:-D
wczoraj chciałam być dzielna i próbowałam Was nadrobić ale udało mi się tylko kilka stron:sorry2:

z nowości ostrzygłam dzisiaj 1szego klienta:cool2: boziuuu jaki niedorobiony facet:baffled:
no i zdałam poprawkę z technologii także oficjalnie zaczynam 2gi semestr:-D
a co tam u Was moje robaczki kochane?:-D ;***

Od końca zacznę, a co :p
Sun, miło Cię widzieć :) a wiesz, że przed @ nie ma objawów na fasolę? tak tylko pytam, nie bij :p
.

Kochan, ale większość dziewczyn mówiła, że bolały je np. mocno (.)(.), że czuły jakieś ciągnięcie w podbrzuszu... a mnie jakoś nic... mam troszkę inny śluż... ale i tam myśle, że nie jestem w ciaży - dziś kupiłam test, tak więc w piątek wszystko będzie jasne...

Sun7 tesknilam za toba ;-( ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~specjalne na przywitanie ;-) po nieobecnosci ;-)

Atan to miło słyszeć, że ktoś za mną tęsknił... Jak się czujesz???

sun: witakj po długiej nieobecności, a gdzie się urlopowaliście?? i dzieki bardzo

urlopik spędziłam... w Zakopanym :-) było cudnie... troszkę u rodziców... u siostry, troszkę w domu - 3 dni malowałam mieszkanko... :-)

Hej laseczki :)
Od dzisiaj zaczynam starania :D życzcie powodzenia :)
Miłego dnia ;*

Powodzenia :-) oby się udało :-)

sun a tak się wczoraj zastanawiałam, co się z Tobą stało i gdzie się podziewasz?
nawet zaczęły nachodzić mnie myśli, że może masz nas dość czy jak? :eek:

fajnie, że urlop się udał:-D ja niestety na wyjazd muszę czekać do sylwestra:dry:

mijenko ja musiałam iść na urlopik, bo psychicznie nie wytrzymywałam już w pracy... Od Was nie odejdę, nawet jak zaprzestane od września starań, bo mam do Was jakiś sentyment... wszystkie jesteśmy tutaj z chyba najważniejszym marzeniem, który jednym przychodzi szybko... a innym później... ale grunt to pozytywne myślenie...

reklama
Jestem już w domu po szkoleniu. Kurcze brzuch mnie boli jakbym miała @ dostać, latałam co 30 minut do toalety sprawdzić czy aby mnie nie zalało. A najlepsze jest to, ze planowo powinnam dostać 28 sierpnia,no chyba,ze tak jak ostatnio przyjdzie 2 dni po odstawieniu luteiny czyli 26, tak czy siak na ból brzucha za wcześnie:wściekła/y:

Do góry