reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

mineralna: tak ma syna ktory ma juz skonczone 12 lat

dagne: na ogół nie mam za grosz cierpliwości, ale od początku mi było małego szkoda, bo wkoncu to wina rodziców ze sie rozeszli i (była mojego męża zdradzała go na prawo i lewo, bo jakaś sexomanka czy co ), a dziecko jak dziecko nie wiele rozumie , no i sie bardzo staram, jak tylko mogę, no i niestety ostatnio jak byliśmy w zakopanym, pierwszy raz nie wytrzymałam napięcia, bo jużn ie bede opowiadać o co poszło- ale mały był niegrzeczny bardzo i wyzywał swojego kuzyna, zmyslał ze go bije, i do tego przez telefon matce swojej kłamał ze go wszyscy biją i źle traktują i tak mnie tym zdenerwował ze powiedziałm do niego ze jest taki sam kłamca jak jego matka i dlatego tato się z nią rozwiódł . Potem bardzo tego żałowałam i do tej pory żałuję że nie ugryzałm sie w język ,no ale słowa poszły

Ael: a jaką macie szafę , taką od góry do dołu ?

Ostatnia edycja:
reklama
ehh narazie nie testuje jak za dwa dni @ nie przylezie to sie zastanowie nad tym moze teraz jakies wachanki mi sie zaczely zawsze rano sie budzilam z @ w terminie a tu dzis jeszcze nic:p nawet plamienia:) ale jeszcze ma czas nei nastawiam sie jakos spercjalnie cociaz moj mi dzisiaj powiedzila ze jak na @ to w tym miesiacu wyjatkowo grzeczna bylam zero marudy humorow itp :) swoja droga moj sobie w sobote naciagnal oba sciegna przy stopie:/ i biedak mi kustyka wczoraj wzial urlop a dzisiaj na sile go wyciagali do roboty bo potrzebny byl w czwartek do polski hehe przypomnijcie mi jutro zebym dla Atanka wziela prezenciek:p moj sie rozplynal jak zobaczyl mala zyrafke:p i te slodziutkie buciki

no wlasnie AeI pokaz ta szafe:p a zapomnialam naklejka super i kolor pokoiku tez:)

Ostatnia edycja:
mineralna: juz masz troche rzeczy dla dziewczynki, powinnaś sie tym cieszyc ,a twoj mąż co woli ch. czy dz. ?
mam nadzieje ze ja juz tez po dzisiejszej wuzycie u gina bede mogła zaszalec i zacząć zbierać rzeczy dal dzidzi :)).

po 16tej , także wpadam do chaty kapiel i do gina, juz nie mogę się doczekać, a czy odn bedzie mnie badał na fotelu czy tylko usg i wywiad? a czy mam brać test ciązowy ?

m_gda: pappapa, a lie sie czeka na okreslenie grupy krwi bo moj S. swojej nie zna a chyba przydałoby sie wiedziec

No to zależy chyba od laboratorium bo jak ja robiłam to robiłam w wtorek a w piątek miałam już wyniki do odebrania a mąż mój robił w czwartek i Pani powiedziała, że wyniki będą dopiero na środe ale bardzo poprosiliśmy bo dziś wizyta u gina więc były na dzisiaj.

Nie wiem ciągle płacze, dobija mnie nawet mysl że to będzie dziewczynka, mam wiele obaw, dobija przytłacza mnie mieszkanie teściowej.

,
nie wiem co sie dzieje

Mineralna będzie dobrze, zobaczysz... ;) będziesz kochać córeczkę tak kjakbyś kochała syna a tak dla pocieszenia jeszcze, to my mamy sąsiadkę, której przez całą ciąże lekarz mówił, że będzie córka a tu przy porodzie bach! Chłopczyk!! :-D

Dzięki dziewczyny, może macie rację...
Zresztą, na wszelki wypadek po prostu postaram się przeciągnać rezerwację do 3-4 września, wtedy wszystko będzie jasne. Tylko że chyba coś się zmieniło, bo w zeszłym roku na tę konferencję rezerwowałam sobie lot sama, a potem się rozliczałam z nimi, a w tym roku chyba oni chcą mi rezerwować... Wtedy to jakoś w ogóle 3 dni przed terminem się zdecydowałam i też było dobrze :)

mineralna, nie martw się... to tylko hormony Ci wariują, weź głęboki oddech i pomyśl, że to przejdzie.

ale mam lenia hehe musze troszke domek posprzatac i jakis obiadek wysmyczyc
mineralna to uzbieralas juz troszke rzeczy dla coreczki :) teraz najwazniejsze zeby byla zdrowa i kochana:) a hormonki wroca do normy niebawem spokojnie:)

reklama
Lamia test możesz wziąć, pokazać jak coś. Ale nawet jak będziesz bez i powiesz, że jest pozytyw to i tak zrobi usg. :-)
Ale pamiętaj od razu po wizycie i powrocie do domu - RELACJA!!!!

Idę robić to zdjęcie bo mnie zjecie! A mój durny zachowuje się jak wrona....kracze...od niechcenia.....

Do góry