reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Milia ja na razie odpuszczam :) na jakieś 3 miesiące , od razu napisze żeby nie zaśmiecać następnym postem , że chodzi o to że chce podjąć jakąś dodatkową prace przed ślubem i nie chce żeby to miało wpływ na zdrowie dziecka -przecież nie wiem jak się będę czuła w ciąży.
A poza tym muszę usunąć ten suwaczek bo moje cykle się rozregulowały więc nie pokazuje on dobrze:p , a jak się po drodze coś trafi to będę mile zaskoczona :)

reklama
aha...no tak:-) slub i wesele to nie taka tania sprawa...dlatego ja poki co nie planuje;P

mnie tez sie cos porypalo z tymi owu..bo chyba wlasnie dostalam okres, zupelnie niespodziewanie, no chyba, ze to jakies dziwne plamienie:-(

A co tam u Dziury, Ael, Fifki??????

Sil to szybko się uwinęli nie?? Boże jak ja sobie pomyśle że my też za jakiś czas będziemy myśleli o budowie to aż mnie ciarki przechodzą jakie to są koszty :o ,

no a ślub tani nie jest :p najgorzej mnie wkur.wia to że księża tyle wołają za świstki papieru... :/

Mag już poszło...!!! Mam nadzieję, że teraz będzie OK, to była moja wina bo nie wpisałam tematu i dałam "zatwierdź wiadomość" i myślałam, że poszło i wyszłam bo teraz się na tym samym złapałam!!!

Olcia a sami wszystko opłacacie czy pomagają Wam coś rodzice?? Jeśli można spytać oczywiście...

magdalenko poslzo:) w koncu sie udalo hehe:) milego czytania a ja mykam sie kapac i spac i do pracy jutro:/ milej nocki kochane wam zycze slodkich snow i stosunkowo udanej nocy a i gratuluje naszej nowej mamusi:) buziaki

Dziękuje i słodkich snów ;)

A ja jutro wizyta u ginka i może jak dzidzia będzie dla nas łaskawa to ujrzymy co tam kryje między nóżkami :-) już się nie mogę doczekać!!

Ostatnia edycja:
ma_gdalena, powiem tak pół my pół rodzice, natomiast jeśli uda nam się odłożyć coś więcej to chcemy żeby rodzice jak najmniej się dokładali :p ,

moja kolezanka z slub w kosciele zaplacila 1000zl :O dla mnie to jakies przegiecie totalne....+strojenie kosciola, jakies wlasnie papierki, swistki, odpisy itd. masakra

reklama
milla no tak ale stroić kościoła nikt nie każe więc to już raczej jest we własnym zakresie na własne życzenie... My zostawiliśmy bezpośrednio u księdza 300 zł (czyli cały ślub + organista) a oprócz tego zamawialiśmy strojenie kościoła i dziewczynę która śpiewała Ave Maria i inne dodatkowe pieśni ale to było płatne już u danej osoby a ksiądz nie miał z tym nic wspólnego... wszystko zależy od kościoła i od księdza

Do góry