reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
dziękuje za ciepłe przyjęcie:) jednak muszę byc optymistka i wierzyc, że fasolka pojawi się najpóźniej za trzecim podejściem gdyż w przeciwnym razie trzeba będzie kolejne próby przełożyc na za rok:(

neciuszka olałaś mnie ;p ja pytam dlaczego małż mialby nie chciec przytulania lbo dlaczego mialby nie miec sily ? a ty nic !! ;P

Przepraszam dopiero zauważyłam i miałam właśnie pisać :( małż jak poszedł do pracy na 6 rano to wróci dopiero kolo 21 i tak cały tydzień, a do tego stresowo ma. No chyba że, TO go odstresuje :)

marchewka a dlaczego tak ?

teraz od października zaczynam studia magisterskie... niby zaocznie ale nie chciałabym aby dzidzia urodziła się w środku semstru np, dlatego bobasa chce miec w wakacje między jednym a drugim rokiem studiów... no cóż a gdyby miało sie nie udac to dopiero tak żeby sie urodził po studiach, ale już teraz jak sobie o tym pomysle ile jeszcze tzreba było by czekac to od razu mi smutno:(

teraz od października zaczynam studia magisterskie... niby zaocznie ale nie chciałabym aby dzidzia urodziła się w środku semstru np, dlatego bobasa chce miec w wakacje między jednym a drugim rokiem studiów... no cóż a gdyby miało sie nie udac to dopiero tak żeby sie urodził po studiach, ale już teraz jak sobie o tym pomysle ile jeszcze tzreba było by czekac to od razu mi smutno:(

Ja wiem czy to aż takie złe by było? Ja właśnie je skończyłam i połowa dziewczyn w tym czasie zaszła w ciążę urodziła i bez problemu dały radę, wykładowcy teraz też są przychylni. A wiem, że jak nie chcesz to nie chcesz, a potem czasem jak odkładasz to już nie tak szybko i prosto.

Znów dziś nie wytrzymałam i kupiłam kolejną książkę ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry