reklama
marchewka87
Początkująca w BB
dziękuje za ciepłe przyjęcie jednak muszę byc optymistka i wierzyc, że fasolka pojawi się najpóźniej za trzecim podejściem gdyż w przeciwnym razie trzeba będzie kolejne próby przełożyc na za rok
marchewka87
Początkująca w BB
marchewka a dlaczego tak ?
teraz od października zaczynam studia magisterskie... niby zaocznie ale nie chciałabym aby dzidzia urodziła się w środku semstru np, dlatego bobasa chce miec w wakacje między jednym a drugim rokiem studiów... no cóż a gdyby miało sie nie udac to dopiero tak żeby sie urodził po studiach, ale już teraz jak sobie o tym pomysle ile jeszcze tzreba było by czekac to od razu mi smutno
teraz od października zaczynam studia magisterskie... niby zaocznie ale nie chciałabym aby dzidzia urodziła się w środku semstru np, dlatego bobasa chce miec w wakacje między jednym a drugim rokiem studiów... no cóż a gdyby miało sie nie udac to dopiero tak żeby sie urodził po studiach, ale już teraz jak sobie o tym pomysle ile jeszcze tzreba było by czekac to od razu mi smutno
Ja wiem czy to aż takie złe by było? Ja właśnie je skończyłam i połowa dziewczyn w tym czasie zaszła w ciążę urodziła i bez problemu dały radę, wykładowcy teraz też są przychylni. A wiem, że jak nie chcesz to nie chcesz, a potem czasem jak odkładasz to już nie tak szybko i prosto.
Znów dziś nie wytrzymałam i kupiłam kolejną książkę
Ostatnia edycja:
reklama
zafasolkujęodzaraz
Fanka BB :)
Mój M zażyczył sobie na kolacje sałatę w sosie innym niż śmietanowy i vinegrett, jakieś pomysły?
Podziel się: