reklama
Magd.a
Fanka BB :)
jasne, odgryzę i połknęZobacz załącznik 383267
co siusiaka syna Iwaskowego :-o
jasne, odgryzę i połknęZobacz załącznik 383267
Hehe co za brutalność połykać już nie musisz
Co do płci to są przeróżne historie :]
Truskawcia
Mijenka- a kto wie ;-) po dzisiejszych tutaj postach, można się i tego po Tobie spodziewać ale przemyśl, to dobrze, może się jeszcze przydać;-)
Magd.a- może i siusiaka, ale raczej nie synka Iwaskowego
Magd.a- może i siusiaka, ale raczej nie synka Iwaskowego
kasia.natka
Truskawciu jesteś kochana :*
IWASKU gratuluję chłopca
IWASKU gratuluję chłopca
co siusiaka syna Iwaskowego :-o
tak Madziu<głaszcze>
a chce ktoś zobaczyć zdjęcia?
Iwasku gratuluje synka! Super kolejny ptaszek Ale jaki duuuzi!
Macie w końcu ten film, tylko nie mówcie że nic nie widzicie, bo specjalnie natrudziłam się dając same sceny z ruchami. Możecie sobie ewentualnie ściszyć bo muzyka może głośniej grać, no i sorry za jakość ale bratowa jakoś nie kwapi się do oddania własnemu ojcu cyfrówki a w lustrzance opcji nagrywania filmów nie mamy
[video]http://www.megavideo.com/?v=9MSZVWD0[/video]
Macie w końcu ten film, tylko nie mówcie że nic nie widzicie, bo specjalnie natrudziłam się dając same sceny z ruchami. Możecie sobie ewentualnie ściszyć bo muzyka może głośniej grać, no i sorry za jakość ale bratowa jakoś nie kwapi się do oddania własnemu ojcu cyfrówki a w lustrzance opcji nagrywania filmów nie mamy
[video]http://www.megavideo.com/?v=9MSZVWD0[/video]
reklama
Truskawcia
Natkusia- fakt co do płci są różne, różniste historie ale ja chyba jednaj częściej słyszałam, że siusiak urósł niż odpadł ;-)
Kasiu- cała przyjemność po mojej stronie chciałabym tego równie mocno dla Ciebie co i siebie ;-) :-*
Iwasku- to Igorek będzie miał na imię synuś? jej śliczny jest (i nie mówię tutaj i ptaszku) uparciuch z niego
Mijenka- (aż się boję zapytać) czego zdięcia?
Ael- masz szczęście, już miała wołać na Ciebie tego filmika
Kasiu- cała przyjemność po mojej stronie chciałabym tego równie mocno dla Ciebie co i siebie ;-) :-*
Iwasku- to Igorek będzie miał na imię synuś? jej śliczny jest (i nie mówię tutaj i ptaszku) uparciuch z niego
Mijenka- (aż się boję zapytać) czego zdięcia?
Ael- masz szczęście, już miała wołać na Ciebie tego filmika
Podziel się: