reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania po raz pierwszy :)

jasne, odgryzę i połknę emotikonka diabełek..gif
:-D

reklama
Mijenka- a kto wie ;-) po dzisiejszych tutaj postach, można się i tego po Tobie spodziewać :-D ale przemyśl, to dobrze, może się jeszcze przydać;-)

Magd.a- może i siusiaka, ale raczej nie synka Iwaskowego :-D

USG_26.jpgUSG_21.jpgNo raczej się już nie da zmienić :D Na pierwszym zaznaczony Igorkowy ptaszek :-)
Niestety buziak niewyraźny bo dzidziol rączki trzymał ciagle na buzi. I przysiady i przekręcania nic nie dały. Mówię Wam że się kolejny lekarz namęczył i gdyby nie aparatura to d..pa by z tego była:)
DZIĘKUJĘ KOBIETKI :D

Iwasku gratuluje synka! Super kolejny ptaszek :-D Ale jaki duuuzi! :-D

Macie w końcu ten film, tylko nie mówcie że nic nie widzicie, bo specjalnie natrudziłam się dając same sceny z ruchami. Możecie sobie ewentualnie ściszyć bo muzyka może głośniej grać, no i sorry za jakość ale bratowa jakoś nie kwapi się do oddania własnemu ojcu cyfrówki a w lustrzance opcji nagrywania filmów nie mamy :p
[video]http://www.megavideo.com/?v=9MSZVWD0[/video]

reklama
Natkusia- fakt co do płci są różne, różniste historie :-D ale ja chyba jednaj częściej słyszałam, że siusiak urósł niż odpadł ;-)

Kasiu- cała przyjemność po mojej stronie :-D chciałabym tego równie mocno dla Ciebie co i siebie ;-) :-*

Iwasku- to Igorek będzie miał na imię synuś? :-D jej śliczny jest :-D (i nie mówię tutaj i ptaszku) :p uparciuch z niego :-D

Mijenka- (aż się boję zapytać) czego zdięcia? :-p

Ael- masz szczęście, już miała wołać na Ciebie tego filmika :-D

Do góry