reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Aelredka no to super ze wizyta u ginka si i spacerek ;-) i ze nie wymiotujesz ciesze sie a filmik zaraz obejrze ;-)

martOocha witamy ;-)
Truskawcia śliczny piesek ;-) za dzisiejsza owu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&;-)

Agus_86 witamy ja nie robilam przed badan oprocz wymazu i jak na razie dzidzia zdrowa ;-)

donia 1980 trzymam slowo na temat brzuszka ;-) ze bedzie jutro zdjecie ;-) a czemu chcesz tam rodzic?? no to suuper mysle zse ten bombelek to dzidzia ;-) wiec juz gratuluje ;-)

Silmiriel nie martw sie bedzie dobrze dasz rade zobaczysz ;-);*

mijenka gratulujeeeeeeeeeeeeeee ;-) FRYZJERECZKO ;-)

IWASEK GRatuluje Igorka ale szkoda bo niebedzie Natalki ;-( a chcialam bys miala natalke ahh ;-) ale wazne ze zdrowe ;-) no i mamy nastepnego chlopca ;-) ciekawe co ja bede miec ;-)

Fifka biedactwo nasze <głaszcze> i gratuluje ;-) podadogika no no ;-)

A ja po pracy z mama gadalam przez fona dzien mi dobrze minol na szczescie teraz mam podwadna pod soba bo szef zatrudnil i na zmianie sa 2 asystentki ;-) a szefowa jej kazala wszystko robic bym ja sie oszczedzala ;-) wiec duzo latwiej mam teraz tylko ja ucze bo ona nigdy nie pracowala jako asystentka ;-) ale jest z zawodu polozna ;-P wiec mam co wypytywac ;-) a szef mial dzisiaj dobry humorek ;-) bawil sie i gasil mi swiatlo i sie smial z tego ;-P ze klopsik po ciemku nie znajdzie kartoteki ;-P wiec juz sie na mnie nie gniewa;-) to mnie cieszy ;-)jutro do pracy a po pracy u mamusi a mam mi zrobi rybke i pyrki i ogorkowa ;-)

Atan- dziękuję kochana z fluidki :-D łapię, łapię mogę nawet codziennie :-D miło mi, że piesek się podoba :-)

A teraz idę już spać. Bo mi normalnie mroczki przed oczami latają :-D miłej nocki kobietki :-*

dobranoc kochane jak juz uciekacie ja niedlugo tez bo rano trzeba do pracy wstac...

ael sliczny brzunio i widzialam ja widzialamm ;-) super ;-)wiktorek sie odzywa ;-)tzn rozpycha ;-)

Witajcie kochane, znowu dawno mnie nie było. Przejrzałam po łebkach ostatnie wydarzenia i widzę, że Lamia ma dwie kreseczki - GRATULUJĘ :)
Mijenka gratuluję zdania egzaminu :)
Czy wydarzyło się jeszcze coś ważnego w ostatnich dniach?

Czy któraś z Was może mi przypomnieć jak się wstawiało suwaczek? Nie mogę sobie poradzić, mimo iż już to robiłam :(

Mam pytanie: kiedy jest najlepiej zrobić test ciążowy? Ponieważ mam bardzo nieregularne miesiączki- to powinnam czekac do 2 tyg. od stosunku w dniach płodnych? Na niektórych testach piszą,że wykrywają 6 dniowe ciąże (to pewnie zależy od nasilenia hormonów u każdej z kobiet). Myślicie,że dwa tygodnie to wystarczająco?

reklama
hejka asiol ;-) co u ciebie w ustawieniach jest edytuj swoja sygnature i tam wklejasz kod bb ;-) i masz suwaczek ;-)

Do góry