reklama
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
Aelredka no to super ze wizyta u ginka si i spacerek ;-) i ze nie wymiotujesz ciesze sie a filmik zaraz obejrze ;-)
martOocha witamy ;-)
Truskawcia śliczny piesek ;-) za dzisiejsza owu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&;-)
Agus_86 witamy ja nie robilam przed badan oprocz wymazu i jak na razie dzidzia zdrowa ;-)
donia 1980 trzymam slowo na temat brzuszka ;-) ze bedzie jutro zdjecie ;-) a czemu chcesz tam rodzic?? no to suuper mysle zse ten bombelek to dzidzia ;-) wiec juz gratuluje ;-)
Silmiriel nie martw sie bedzie dobrze dasz rade zobaczysz ;-);*
mijenka gratulujeeeeeeeeeeeeeee ;-) FRYZJERECZKO ;-)
IWASEK GRatuluje Igorka ale szkoda bo niebedzie Natalki ;-( a chcialam bys miala natalke ahh ;-) ale wazne ze zdrowe ;-) no i mamy nastepnego chlopca ;-) ciekawe co ja bede miec ;-)
Fifka biedactwo nasze <głaszcze> i gratuluje ;-) podadogika no no ;-)
A ja po pracy z mama gadalam przez fona dzien mi dobrze minol na szczescie teraz mam podwadna pod soba bo szef zatrudnil i na zmianie sa 2 asystentki ;-) a szefowa jej kazala wszystko robic bym ja sie oszczedzala ;-) wiec duzo latwiej mam teraz tylko ja ucze bo ona nigdy nie pracowala jako asystentka ;-) ale jest z zawodu polozna ;-P wiec mam co wypytywac ;-) a szef mial dzisiaj dobry humorek ;-) bawil sie i gasil mi swiatlo i sie smial z tego ;-P ze klopsik po ciemku nie znajdzie kartoteki ;-P wiec juz sie na mnie nie gniewa;-) to mnie cieszy ;-)jutro do pracy a po pracy u mamusi a mam mi zrobi rybke i pyrki i ogorkowa ;-)
martOocha witamy ;-)
Truskawcia śliczny piesek ;-) za dzisiejsza owu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&;-)
Agus_86 witamy ja nie robilam przed badan oprocz wymazu i jak na razie dzidzia zdrowa ;-)
donia 1980 trzymam slowo na temat brzuszka ;-) ze bedzie jutro zdjecie ;-) a czemu chcesz tam rodzic?? no to suuper mysle zse ten bombelek to dzidzia ;-) wiec juz gratuluje ;-)
Silmiriel nie martw sie bedzie dobrze dasz rade zobaczysz ;-);*
mijenka gratulujeeeeeeeeeeeeeee ;-) FRYZJERECZKO ;-)
IWASEK GRatuluje Igorka ale szkoda bo niebedzie Natalki ;-( a chcialam bys miala natalke ahh ;-) ale wazne ze zdrowe ;-) no i mamy nastepnego chlopca ;-) ciekawe co ja bede miec ;-)
Fifka biedactwo nasze <głaszcze> i gratuluje ;-) podadogika no no ;-)
A ja po pracy z mama gadalam przez fona dzien mi dobrze minol na szczescie teraz mam podwadna pod soba bo szef zatrudnil i na zmianie sa 2 asystentki ;-) a szefowa jej kazala wszystko robic bym ja sie oszczedzala ;-) wiec duzo latwiej mam teraz tylko ja ucze bo ona nigdy nie pracowala jako asystentka ;-) ale jest z zawodu polozna ;-P wiec mam co wypytywac ;-) a szef mial dzisiaj dobry humorek ;-) bawil sie i gasil mi swiatlo i sie smial z tego ;-P ze klopsik po ciemku nie znajdzie kartoteki ;-P wiec juz sie na mnie nie gniewa;-) to mnie cieszy ;-)jutro do pracy a po pracy u mamusi a mam mi zrobi rybke i pyrki i ogorkowa ;-)
Truskawcia
Fanka BB :)
Atan- dziękuję kochana z fluidki łapię, łapię mogę nawet codziennie miło mi, że piesek się podoba :-)
A teraz idę już spać. Bo mi normalnie mroczki przed oczami latają miłej nocki kobietki :-*
A teraz idę już spać. Bo mi normalnie mroczki przed oczami latają miłej nocki kobietki :-*
Witajcie kochane, znowu dawno mnie nie było. Przejrzałam po łebkach ostatnie wydarzenia i widzę, że Lamia ma dwie kreseczki - GRATULUJĘ
Mijenka gratuluję zdania egzaminu
Czy wydarzyło się jeszcze coś ważnego w ostatnich dniach?
Czy któraś z Was może mi przypomnieć jak się wstawiało suwaczek? Nie mogę sobie poradzić, mimo iż już to robiłam
Mijenka gratuluję zdania egzaminu
Czy wydarzyło się jeszcze coś ważnego w ostatnich dniach?
Czy któraś z Was może mi przypomnieć jak się wstawiało suwaczek? Nie mogę sobie poradzić, mimo iż już to robiłam
Mam pytanie: kiedy jest najlepiej zrobić test ciążowy? Ponieważ mam bardzo nieregularne miesiączki- to powinnam czekac do 2 tyg. od stosunku w dniach płodnych? Na niektórych testach piszą,że wykrywają 6 dniowe ciąże (to pewnie zależy od nasilenia hormonów u każdej z kobiet). Myślicie,że dwa tygodnie to wystarczająco?
kasia.natka
Truskawciu na pewno będę miała dla kogo być chrzestną i to już niedługo
Asioł jak już stworzysz suwaczek to skopiuj BBCode
Tak, tak, tyle pamiętam ale co dalej Nie pamiętam gdzie się go wstawiało w profilu Tzn. wiem, że w Sygnaturę ale nie pamiętam jak
kasia.natka
wchodzisz w ustawienia, edytuj sygnaturę i wklejasz (kopiujesz) w ramkęTak, tak, tyle pamiętam ale co dalej Nie pamiętam gdzie się go wstawiało w profilu Tzn. wiem, że w Sygnaturę ale nie pamiętam jak
reklama
Podziel się: