reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

powiem szczerze że przeczucia żadnego nie mam żeby się udało w sumie to tak normalnie się czuję brzuch boli tak jak przed @ noi zgaga mi doskwiera ale to chyba po jedzonku zobaczymy za kilka dni czy się udało ;-)

reklama
Trzymam kciuki i czekam na wiesci.. poczytałam wykres twój, ładny ładny, ja niestety tempki nie mierze, jedynie obserwuje sluz itp.

Wogole czy jest tu jakas dziewczyna z problemami z kregosłupem?

Dzis udalo mi sie upolowac kilka rzeczy w ciuchaczu w tym torebke chanelkę z atmosphere z metka noweczke za 10 złociszy, uwielbiam to ;-)

pochwal sie torebką
ja jakoś nie mam daru do szukania :cool:

paulina ja twojego wykresu nie widze:/
ściąglam program który potrzeba i nadal dupa...