reklama
Jakieś mam takie przeczucie co do tego-kobiecy instynkt hehe.
Misia- z tym instynktem bym uważała w tym teamcie. Mój zwykle mnie nie zawodzi i tak jak tobie mój instynkt podpowiadl mi ze tym cyklu nic nie wyszło a tu niespodzinak i II kreski na tesicie, wiec uwazaj Trzymam kciuki &&&&&&&&...a jak bedziesz robic test to najlepij kup ten z czuloscia 10 np. bobo-test niebieski
devi niekt nie mowi,ze ma być temp jakas wysoka,po prostu musi się ona utrzymywać w granicach temp II fl,a jak wysoką mamy to zależy od kobiety ...
no widzisz, bo mnie sie właśnie wydawło ze tempa powinna skoczyc ponad norme II fazy
No ok Dzięki. To go kupie.. i zobaczymy. Tymczasem ja zmykam. Bo musze jechać z babcią do szpitala na badania jakies.Misia- z tym instynktem bym uważała w tym teamcie. Mój zwykle mnie nie zawodzi i tak jak tobie mój instynkt podpowiadl mi ze tym cyklu nic nie wyszło a tu niespodzinak i II kreski na tesicie, wiec uwazaj Trzymam kciuki &&&&&&&&...a jak bedziesz robic test to najlepij kup ten z czuloscia 10 np. bobo-test niebieski
3majcie sie Kobietki milego stranka.
dotka85
Fanka BB :)
Ale tu ruch od rana jak na Marszałkowskiej
Ja tez lapie te fluidki wszystkie oby sie do mnie przykleiły.
Powiało na ofrum świętami, widze ze kusicie swoich Panow to sałatkami, karpatkami i pierogami mniam, sama by sie na nie skusila
Ja dzis bylam na badaniach, mam 3dc, przypomne ze chce spr czy mam PCO bo obraz jajnikow niestety na to wskazuje. Jutro odbieram wyniki, trzymjacie &&& przydadza sie
Ja tez lapie te fluidki wszystkie oby sie do mnie przykleiły.
Powiało na ofrum świętami, widze ze kusicie swoich Panow to sałatkami, karpatkami i pierogami mniam, sama by sie na nie skusila
Ja dzis bylam na badaniach, mam 3dc, przypomne ze chce spr czy mam PCO bo obraz jajnikow niestety na to wskazuje. Jutro odbieram wyniki, trzymjacie &&& przydadza sie
oczekujaca1985
Zaangażowana w BB
Oczekujaca nie gonic marty tylko devi, marlen i ele;D ja tak sie staram;p
Pochmurno i nudno, ale pol dnia za nami!
hehehe juz mnie zlapala za słowko - obiecuje bede grzeczna hahahah, juz gonie nasze brzuchatki
Mój pierwszy mięsiąc starań był owocny i wyczekujemy teraz kochanego synka !
Niezrozumialam troszke - ale to moze tylko ja - super ze ci sie udało - ale jak dziewczyny pisza nie kazdemy tak odrazu wychodzi, no ale moze nas nie czytalas i nie wiesz ze tu czekamy niektóre sporo. Takze troszke po prostu nie rozumiem tego postu i tyle - ale tak jak mowie to moze tylko moje odczucie
To ja tez lapie resztke fluidkow i czekam na koniec cyklu. Świeta beda to moze jakos zniose porazke, albo i przyjdzie mi sie cieszyc kto wie.
BigChild oddawaj troche - człowiek na minute wyjdzie i wszystko mu zabiora Oj ty nie dobra
oczekujaca1985
Zaangażowana w BB
Dotek - no to kciuki zacisniete słonce - ale co by by nie było - to najwazniejsze zeby wiedziec bo mozna działac - buzka
reklama
Podziel się: