reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Dla wszystkich starających się porcja fluidków :-)

~
~~~
~~~~~
~~~~~~~
~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

XXXXX
XXXXX

reklama
Jeszcze ma czas, żeby skoczyć. NIech sobie jajo podrośnie;-).

Ja cześć zakupów drobnych, które mogą długo leżeć już mam, ale teraz najgorsze te świeże będą. Ech jak ja nie lubię tego tłoku. Dobrze, że karp już zamówiony i tata wyczyści.

A teraz podglądam was w czasie lepienia ruskich. A co jak Wy karpatki i zupki, to ja też dobrze zacznę ten cykl. Mój M. uwielbia pierogi.

No i zapomniałam nałapać fluidków od Sol.

No już mam (wzięłam trochę na zapas, ale jeszcze coś zostało).

Ostatnia edycja:
To ja tez lapie resztke fluidkow i czekam na koniec cyklu. Świeta beda to moze jakos zniose porazke, albo i przyjdzie mi sie cieszyc kto wie.

Witam Dziewczynki :)
Ale jestem szczęśliwa.. :) Wczoraj 2razy były staranka. ale coś czuje ze w tym mies nic nie zaskoczyło.
Jakieś mam takie przeczucie co do tego-kobiecy instynkt :) hehe

W domu dużo roboty przed świetami,ale mówiąc szczerze ja nie czuje atmosfery zbliżających się świąt.

Misia1111 a czemu od razu myslisz,że się ie uda??
pozyjemy zobaczymy...trzymam kciuki
a ja mam chyba cykl bezowulacyjny.do tego jestem przeziębiona,temp skacze jak żaba,więc nie mam nadziei..
owu jeszcze nie mialam,ale kij wie czy w ogóle będę mieć:/
piję własnie herbatę bo coś się xle czuje

devi niekt nie mowi,ze ma być temp jakas wysoka,po prostu musi się ona utrzymywać w granicach temp II fl,a jak wysoką mamy to zależy od kobiety ...

Ostatnia edycja:
Czuje się jak zwykle.. :) hehe...
Nic mi sie nie chce robić... spać mi sie chce i jak zwykle chodze poddenerwowana.. :)
Zrobie test za te 11 dni...i sie wszystko okaze. staram sie nie robić sobie nadziei..
Bo i tak czuje ze dupa z tego wyjdzie... :/

reklama
Do góry