reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
oo widze ze ja dizś poranny ptaszek :)
Bardzo dziekuje wszytskim za gratulacje i przesyłam duuuuuuuuuuuuuzoooooooooooooo fluidków &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ciążowo sie wciaz nie czuje...wczoraj tylko ogarnela mnie panika...jak ja sobie dam rade, ze moze jestem za młdoa its. itd. ale P. zarz rozwial wszytskie moje watpliwosci....kochany jest :)

Chciałam jeszcze napisac że ponoć jak jest sie w ciązy to wzrasta templa, wiec dzis z ciekawosci ja zmierzylam i w moim przypadku nie różni sie ona od moich standardowych teperatur z II fazy cyklu :/ wiec po tempce w zyciu bym sie nie zorientowala ze moze byc fasola....mam nadzieje ze skok tempki nie jest taki wazny

A teraz odpwowiedzi na pytania :)
Devi ale ja sie ciesze, ciagle o Tobie mysle, nawet moj sie dowiedzial ze kol z forum zafasolkowala;D
Ja zaczynam staranka, na razie przez zoladek do serca upieklam karpatke i zrobilam zupe. Teraz leze w lozku wreszcie odpoczynku chwilka i zaraz spac bo o 6pobodka!;/
zoszka-ja tez jeszze nie dawno relacjonowałm mojemu która kiedy testuje i jakie wyniki. I kapratka mysle ze idalna do staranek....moja sasiadak zaciazyla gdy przygotowala na strankowa kolacje zapiekanke ziemniaczana :D

a ja mam pytanie do devi, czy miałaś te tzw. plamienie implantacyjne? :) i jeszcze raz gratuluję :)))

k-rolcia- nie miałm plamienia implantacyjneego

Hej dziewczynki, Ela dasz radę z mdlosciami, w koncu masz dzidzi!
Devi dzieki za wyczerpujace informacje, ja czuje ze jakbym sie dowiedziala o ciazy, to caly swiat by sie w momencie o tym dowiedzial, ze mnie sie czyta jak z otwartej księgi.

Wogole swędzą mnie sutki :-D Ja chce juz koniec cyklu ;-)

ja myslałam o macanku ;P
ze mnie obejrzy hahhahahhaha - choc nie jest to za miłe :laugh2:
hihi oczekujaca to jakiego Ty masz lekarza na oku na ten styczen?;D;D;D
oczekujaca raczej oko cie obejrzy a nie reka hehe:laugh2: Dzis wczesnie cos jestes, czesc!!!!!!!
Hej amalfi pewnie spisz, co tam u CIebie? Jak staranka bo zdaje sie ze powoli powinnas sie rozkrecac?;>
a ja mam pytanie do devi, czy miałaś te tzw. plamienie implantacyjne? :) i jeszcze raz gratuluję :)))
ja nie mialam rzadnych plamien takze to zalezy, niektore maja, inne nie!
oo widze ze ja dizś poranny ptaszek :)
Bardzo dziekuje wszytskim za gratulacje i przesyłam duuuuuuuuuuuuuzoooooooooooooo fluidków &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ciążowo sie wciaz nie czuje...wczoraj tylko ogarnela mnie panika...jak ja sobie dam rade, ze moze jestem za młdoa its. itd. ale P. zarz rozwial wszytskie moje watpliwosci....kochany jest :)

Chciałam jeszcze napisac że ponoć jak jest sie w ciązy to wzrasta templa, wiec dzis z ciekawosci ja zmierzylam i w moim przypadku nie różni sie ona od moich standardowych teperatur z II fazy cyklu :/ wiec po tempce w zyciu bym sie nie zorientowala ze moze byc fasola....mam nadzieje ze skok tempki nie jest taki wazny

A teraz odpwowiedzi na pytania :)

zoszka-ja tez jeszze nie dawno relacjonowałm mojemu która kiedy testuje i jakie wyniki. I kapratka mysle ze idalna do staranek....moja sasiadak zaciazyla gdy przygotowala na strankowa kolacje zapiekanke ziemniaczana :D

k-rolcia- nie miałm plamienia implantacyjneego
Devi dzieki za fluidki!! Na pewno dasz rade, ale nie martw sie, ja mialam to samo jak zobaczylam dwie kreski, mimo ze sie staralismy, to ze 2dni popłochu było;D i pytan czy nei za wczesnie, czy dam rade itp..bedzie dobrze, bedziesz wspaniala mamusia!! ;D mam nadz ze karpatka dzis zadziala;D
Hej dziewczynki, Ela dasz radę z mdlosciami, w koncu masz dzidzi!
Devi dzieki za wyczerpujace informacje, ja czuje ze jakbym sie dowiedziala o ciazy, to caly swiat by sie w momencie o tym dowiedzial, ze mnie sie czyta jak z otwartej księgi.

Wogole swędzą mnie sutki :-D Ja chce juz koniec cyklu ;-)
Hehe Big Child usmialam sie z tych sutkow;p no to bede miec wesoly dzien w pracy;D

Ja zaczynam robote, oby do wieczora! Plan na dzis - salatka, winko...nastroj...;D

Witam dziewczynki,

nałapałam się fluidków, może coś pomoże. Zaczełam kolejny, nowy cykl. Może magia świąt sprawi cud......

reklama
Do góry