oczekujaca1985
Zaangażowana w BB
ja myslałam o macanku ;P
ze mnie obejrzy hahhahahhaha - choc nie jest to za miłe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zoszka-ja tez jeszze nie dawno relacjonowałm mojemu która kiedy testuje i jakie wyniki. I kapratka mysle ze idalna do staranek....moja sasiadak zaciazyla gdy przygotowala na strankowa kolacje zapiekanke ziemniaczanaDevi ale ja sie ciesze, ciagle o Tobie mysle, nawet moj sie dowiedzial ze kol z forum zafasolkowala;D
Ja zaczynam staranka, na razie przez zoladek do serca upieklam karpatke i zrobilam zupe. Teraz leze w lozku wreszcie odpoczynku chwilka i zaraz spac bo o 6pobodka!;/
a ja mam pytanie do devi, czy miałaś te tzw. plamienie implantacyjne? i jeszcze raz gratuluję ))
hihi oczekujaca to jakiego Ty masz lekarza na oku na ten styczen?;D;D;Dja myslałam o macanku ;P
Hej amalfi pewnie spisz, co tam u CIebie? Jak staranka bo zdaje sie ze powoli powinnas sie rozkrecac?;>oczekujaca raczej oko cie obejrzy a nie reka hehe Dzis wczesnie cos jestes, czesc!!!!!!!
ja nie mialam rzadnych plamien takze to zalezy, niektore maja, inne nie!a ja mam pytanie do devi, czy miałaś te tzw. plamienie implantacyjne? i jeszcze raz gratuluję ))
Devi dzieki za fluidki!! Na pewno dasz rade, ale nie martw sie, ja mialam to samo jak zobaczylam dwie kreski, mimo ze sie staralismy, to ze 2dni popłochu było;D i pytan czy nei za wczesnie, czy dam rade itp..bedzie dobrze, bedziesz wspaniala mamusia!! ;D mam nadz ze karpatka dzis zadziala;Doo widze ze ja dizś poranny ptaszek
Bardzo dziekuje wszytskim za gratulacje i przesyłam duuuuuuuuuuuuuzoooooooooooooo fluidków &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ciążowo sie wciaz nie czuje...wczoraj tylko ogarnela mnie panika...jak ja sobie dam rade, ze moze jestem za młdoa its. itd. ale P. zarz rozwial wszytskie moje watpliwosci....kochany jest
Chciałam jeszcze napisac że ponoć jak jest sie w ciązy to wzrasta templa, wiec dzis z ciekawosci ja zmierzylam i w moim przypadku nie różni sie ona od moich standardowych teperatur z II fazy cyklu :/ wiec po tempce w zyciu bym sie nie zorientowala ze moze byc fasola....mam nadzieje ze skok tempki nie jest taki wazny
A teraz odpwowiedzi na pytania
zoszka-ja tez jeszze nie dawno relacjonowałm mojemu która kiedy testuje i jakie wyniki. I kapratka mysle ze idalna do staranek....moja sasiadak zaciazyla gdy przygotowala na strankowa kolacje zapiekanke ziemniaczana
k-rolcia- nie miałm plamienia implantacyjneego
Hehe Big Child usmialam sie z tych sutkow;p no to bede miec wesoly dzien w pracy;DHej dziewczynki, Ela dasz radę z mdlosciami, w koncu masz dzidzi!
Devi dzieki za wyczerpujace informacje, ja czuje ze jakbym sie dowiedziala o ciazy, to caly swiat by sie w momencie o tym dowiedzial, ze mnie sie czyta jak z otwartej księgi.
Wogole swędzą mnie sutki Ja chce juz koniec cyklu ;-)
U mnie 4,5 ale cie gonie ;DBigChild bardzo dziękuję. Właśnie do mnie dotarło, że to już szósty rok starań.......... bez komentarza.