reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
napewno bedzie dobrze. I teraz wszystkie po koleji zafasolkujemy i bedziemy pisac tylko o spioszkach, wozkach i smoczkach :)

Witam Dziewczynki :)
Najlepszego z Okazji dnia Św. Mikołaja :)
3mam kciuki- Devi.
Marlen- gratuluje... U mnie nadal czekamy. Jeszcze 12 dni do testowania mi zostało.. hmm...
Mężuś wrócił koło 1:00 i zmeczony położył sie spać. A rano kolo 5.30 pojechał do pracy a miał mieć dzisiaj wolne. :/ grr...
Jestem zła jak cholercia.. .:(

Marlen super wielkie gratulacje kochana, uwazaj teraz na siebie;)
Misia trzymam kciuki, ja testuje w sylwestra;p dzialac dopiero zaczynam dzis;D z pozytywna energia, a co! hihi
kwiatuszek ewika zgadzam sie z Wami, bedzie dobrze Devi uwierz kobieto!!
Dziewczynki!! Super tak trzymać!:D
A czy ja Wam nie mowilam ze grudzien bedzie nasz??? No i jest! Oby tak dalej, w kazdym tyg nowe fasolki. Sle Wam mase pozytywnej energii ;D &&&&&&&&&&&&&&&&&&& I usmiechu na nowy tydzien;*

dziewczyny mam pytanko.
Dzisiaj na moim tescie owu wyszła bladziutka II kreseczka, wiem ze musi być taka jak kontrolna, tylko nie wiem czy juz działać czy poczekać na ta ciemniejsza zeby plemniczki miały wieksza siłe uderzenia?:-)

porkunia- blada moim zadeniem nie wiele mówi, czesto ona sie zabarwia tez delikatnie i pamietaj ze nawet jak beda jednkaowo mocne to owu dopiero przed toba w ciagu 12-48 h ale dziaałć ngdy nie zaszkodzi

Możecie mi gratulować...betka 112 czyli gdzies 4 tydzień....planowany termin porodu 11.08.2011 (taki sobie wybrałam :))

reklama
Wielkie gratulacje devi jak zrobisz test za 2-3dni krecha bedzie juz ciemna jak kontrolna;D Super!! Strasznie sie ciesze i zycze spokoju przez najblizsze 8miesiecy.
Postaram sie gonic Cie i miec termin na poczatek wrzesnia;p
Porkunia roznie to bywa, zrob test jutro i zobaczysz czy jest ciemniejsza, a dzialaj caly czas;p
Big Child dzieki i Tobie tez milego, ja juz dostalam prezenciki;p

Do góry