reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

ja mam zwykle mało śluzu a chyba nam sie udało choc z drugiej strony jak choćby w minimalnym stopniu ten wiesołek ma pomoc, to czemu nie

reklama
Devi gratulacje kochana
gratulacje_s.gif

i całuje w brzuszek - zeby rosnol jak najwiekszy - az sie ucieszyłam jak weszłam na forum ;P

Co do pieskow to ja mysle nad kupnem ale ja chce tu zostac - bo inaczej bym nie kupowała - bo tez nie rozumie pozucania - przeciez to jak człownek rodziny jest.

Co do wiesiołk ato ja tez w drugim cykklu zauwazyłam róznice w sluzie - i uwazam ze jesli ktos ma braki w sluzie - to dlaczego nie pomoc - w koncu niech plemniczki z baseniku tez maja radoche ;D

ja niedsawno z pracy - jutro znowu na rano - juz jestem padnieta ale wtorek wolny takze sie na basenie wyleze ;P Jupii

Kochane, co za wiesci z rana w dzien Św. Mikołaja :laugh2:

Devi całuje Cie i gratuluje, dawaj znac co i jak na bieząco.
Wczoraj wybawilam malutka z moim, tak slodko bylo, ze szok.
Czy ktos jeszcze testuje w tym tygodniu?

cześć laseczki

u mnie chyba w tym cyklu będzie lipa,bo hormony mi szaleją..jestem strasznie rozregulowana,poczekam na przyjazd
do Pl i pójdę do ginki...ja se chyb daję siana,bo to mnie męczy.
jeszcze ovu nie miałam,a dziś temp 37,00 wqrwia mnie już wszystko!
dziś mam jakiegoś doła:/

Dzien dobry Wam!!
Po weekendzie to zawsze tka ciezko Was nadrobic..w sob troche podczytywalam podczas robienia obiadu, bo to jedyny czas wolny w weekend, ale nie zdazylam nic napisac, wczoraj wieczorem probowalam nadrobic to sie moj wkurzyl ze nie gadam z nim tylko na forum siedze;p wiec nadrabiam z pracy juz!

Devi co za wiadomosc!!!!!!!!!!! Cos tak czulam, ze u CIebie zaskoczy w tym cyklu, oj grzeczni byliscie!! Ale sie ciesze- serdeczne gratulacje, mam nadzieje ze to bedzie to i przez 8mies zostanie w Twoim brzuszku! Gratuluje sierpnioweczko;p wspaniala wiadomosc z rana, w poniedzialek czyli dzien ktorego nienawidze!

Porkunia witaj u nas;)

Big Child jak tam chrzciny sie udaly?

Oczekujaca pracusiu.. zawsze jak jestem padnieta to czytam Twoje posty i widze ze Ty wiecej niz ja pracujesz;) a jak tam wasze staranka!?

Chrzciny fajnie, choc atmosfera gosci malo towarzyska, kazdy siedzial i nic nie gadal, wiec ja z mezem poswiecilismy czas dziecku. Ale i tak milo bylo.

Fajnie przynajmniej z dzieckiem sie pobawic;) Zawsze jakis mily moment!
Ja lece stad na razie do pracy obowiazki wzywaja! W ciagu dnia bede podczytywac moze jak sie uda takze napiszcie co u Was;) U mnie temp zbliza sie do 0 wiec wreszcie da sie wyjsc z domu!

Devi ja mam pytanko, który to Twój cykl starań (skleroza)? Wiesz ja nadal przezywam ta cudowna wiadomosc :)
Poczatek grudnia tak owocnie rozpoczety

lillydelux co z Toba i Twoim tescikiem?

Ostatnia edycja:
reklama
Witam z rana,
dziewczyny jeszcze mi tak nie gratulujcie bo ja mam jakies watpliwoci co do tego testu ale dziś sie wszytsko powinno wyjaśnic bo rano byłam betce.

Lilou- chyba faktycznie poczkeja na wizyte i ginka jak u ciebie takie zamieszanie z hormonami a najwyzje ten cykl przeznacz na spontan :D
BigChild- tak naprawde to mój pierwszy cykl taki prawdziwy staraczkowy gdy dokładnie mierzyalm , tempke, robiłam TO i tarmosiłam P. w odpwoiednim czasie

Faktycznie ciekawy jak tescik lillydelux

Do góry