reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

ja mam zwykle mało śluzu a chyba nam sie udało choc z drugiej strony jak choćby w minimalnym stopniu ten wiesołek ma pomoc, to czemu nie

reklama
Devi gratulacje kochana
gratulacje_s.gif

i całuje w brzuszek - zeby rosnol jak najwiekszy - az sie ucieszyłam jak weszłam na forum ;P

Co do pieskow to ja mysle nad kupnem ale ja chce tu zostac - bo inaczej bym nie kupowała - bo tez nie rozumie pozucania - przeciez to jak człownek rodziny jest.

Co do wiesiołk ato ja tez w drugim cykklu zauwazyłam róznice w sluzie - i uwazam ze jesli ktos ma braki w sluzie - to dlaczego nie pomoc - w koncu niech plemniczki z baseniku tez maja radoche ;D

ja niedsawno z pracy - jutro znowu na rano - juz jestem padnieta ale wtorek wolny takze sie na basenie wyleze ;P Jupii

Kochane, co za wiesci z rana w dzien Św. Mikołaja :laugh2:

Devi całuje Cie i gratuluje, dawaj znac co i jak na bieząco.
Wczoraj wybawilam malutka z moim, tak slodko bylo, ze szok.
Czy ktos jeszcze testuje w tym tygodniu?

cześć laseczki

u mnie chyba w tym cyklu będzie lipa,bo hormony mi szaleją..jestem strasznie rozregulowana,poczekam na przyjazd
do Pl i pójdę do ginki...ja se chyb daję siana,bo to mnie męczy.
jeszcze ovu nie miałam,a dziś temp 37,00 wqrwia mnie już wszystko!
dziś mam jakiegoś doła:/

Dzien dobry Wam!!
Po weekendzie to zawsze tka ciezko Was nadrobic..w sob troche podczytywalam podczas robienia obiadu, bo to jedyny czas wolny w weekend, ale nie zdazylam nic napisac, wczoraj wieczorem probowalam nadrobic to sie moj wkurzyl ze nie gadam z nim tylko na forum siedze;p wiec nadrabiam z pracy juz!

Devi co za wiadomosc!!!!!!!!!!! Cos tak czulam, ze u CIebie zaskoczy w tym cyklu, oj grzeczni byliscie!! Ale sie ciesze- serdeczne gratulacje, mam nadzieje ze to bedzie to i przez 8mies zostanie w Twoim brzuszku! Gratuluje sierpnioweczko;p wspaniala wiadomosc z rana, w poniedzialek czyli dzien ktorego nienawidze!

Porkunia witaj u nas;)

Big Child jak tam chrzciny sie udaly?

Oczekujaca pracusiu.. zawsze jak jestem padnieta to czytam Twoje posty i widze ze Ty wiecej niz ja pracujesz;) a jak tam wasze staranka!?

Chrzciny fajnie, choc atmosfera gosci malo towarzyska, kazdy siedzial i nic nie gadal, wiec ja z mezem poswiecilismy czas dziecku. Ale i tak milo bylo.

Fajnie przynajmniej z dzieckiem sie pobawic;) Zawsze jakis mily moment!
Ja lece stad na razie do pracy obowiazki wzywaja! W ciagu dnia bede podczytywac moze jak sie uda takze napiszcie co u Was;) U mnie temp zbliza sie do 0 wiec wreszcie da sie wyjsc z domu!

Devi ja mam pytanko, który to Twój cykl starań (skleroza)? Wiesz ja nadal przezywam ta cudowna wiadomosc :)
Poczatek grudnia tak owocnie rozpoczety

lillydelux co z Toba i Twoim tescikiem?

Ostatnia edycja:
reklama
Witam z rana,
dziewczyny jeszcze mi tak nie gratulujcie bo ja mam jakies watpliwoci co do tego testu ale dziś sie wszytsko powinno wyjaśnic bo rano byłam betce.

Lilou- chyba faktycznie poczkeja na wizyte i ginka jak u ciebie takie zamieszanie z hormonami a najwyzje ten cykl przeznacz na spontan :D
BigChild- tak naprawde to mój pierwszy cykl taki prawdziwy staraczkowy gdy dokładnie mierzyalm , tempke, robiłam TO i tarmosiłam P. w odpwoiednim czasie

Faktycznie ciekawy jak tescik lillydelux

Do góry