reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Wynik ankiety:
Na 48% będzie to chłopczyk. Na 52% będzie to dziewczynka.

Srutututu majtki z drutu, widocznie mój syn nie będzie skrywał żeńskiej strony swojego ja XD

Ależ zrobiłam dobre śledzie, kurcze nooo, sama aż się poklepałam :-D

Wynik ankiety:
Na 48% będzie to chłopczyk. Na 52% będzie to dziewczynka.

Srutututu majtki z drutu, widocznie mój syn nie będzie skrywał żeńskiej strony swojego ja XD

Ależ zrobiłam dobre śledzie, kurcze nooo, sama aż się poklepałam :-D

Ja chcę śledziorka :) kurcze poparzyłam się :( i mnie łapki bolą teraz.

Mój genialny szwagier uruchomił właśnie możliwość nadruku zdjęć na koszulki poduszki itp :D

nie no ja chce jak najszybciej wiedziec ;-) co bedzie ale na 100% bede wiedziec w lutym lub marcu ;-)jak sie urodzi ;-)

ael nie rob mi ochoty bo zaraz bede musiala isc do lodowki po koreczki sledziowe ;-P

czesc dziewczynki!:-) ja wczoraj nie dalam rady wejsc na net, bo dopadl mnie czyrak i meczylam sie z nim cala noc...:wściekła/y: ale dzis jest juz lepiej...czyrak byl na doopie, wiec lezalam caly czas:-( dlatego obiecuje, ze nadrobie WAS,ale pozniej, bo zaraz moj zabiera mnie do kina;-) medzy nami lepiej:-)

a dzis zobaczylam, ze moj sluz jest jakis taki rozciagliwy i, temp wzrosla do 36.9 (dowcipnie), wiec dzis dzialamy z moim, prosimy o fluidki i kciuki&&&&!

Ja chcę śledziorka :) kurcze poparzyłam się :( i mnie łapki bolą teraz.

Od czego się poparzyłaś? Nu nu nuu!
Ja zrobiłam śledzika, bo teściu zamiast tych w occie kupił solone, to wymoczyłam w wodzie, potem w occie, pokroiłam pomidory bez skórki w drobną kostkę, cebulę w drobną kostkę, czosnek wycisnęłam, natkę pietruszki naciachałam, dałam keczupu, oliwy, cukru, soli, pieprzu ziołowego majeranku i ziół prowansalskich i tak to genialnie smakuje. Dałam po łyżce na bułkę dla mnie i mojego na spróbowanie, to się mój zajada i mówi, że wpierw czuć słodycz, potem śledzika a na końcu jest już ostre przez czosnek.
Coś w sumie z niczego bo nie wiedziałam na początku co zrobić z tymi śledziami, bo ni majonezu ni kapki śmietany w domu.

Fluidki dla Milii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ano zachciało mi się rogalików i jak wyjmowałam źle blachę złapałam :( mam nauczkę ;)

Tak w temacie temperatur, mierzę ostatnio i przez ostatnie 4 dni wzrosła mi temp do 37,2 cały czas taka się utrzymuje mam nadzieję, że to nic złego?

Ja fludików nie mogem to daję &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :)

Ostatnia edycja:
a ja żem jest. Byłam roche na mieści i zakupiłam eklerki, które oczywiście skonsumowałam. Pyszne były..ha!

Fifka kobieto gdzie Ty jesteś? Zara napiszemy jej eska

Milia milionny &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry