reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Mój ogląda mecz Pol-Gruzja. Z tego to też można pośmiać ;p
O Iwasek, hehe Johny Bravo :D
Ael, już oglądam, momencik :)

Po oglądnięciu:
Hahahaha, boszzz ale niektóry ludzie mają zaciemnienie chwilowe czasami ;p

Obawiam się kochana że u niektórych to stan permanentny!

reklama
Idę dziewczyny nynać :) dziś od 4 mi niunia nie dała, bo naciskała na pęcherz i wstawałam od 4 co godzinę ;p :) i jak się dziś dowiedziałam u ginka, mój pęcherz, to dla Niej póki co najlepsza trampolina :)
Także dobranoc kochane:) atakujcie sexualnie mężów, narzeczonych i prtnerów ;p :D

Boooooze...... chcecie się ze mnie pośmiać?

W przepisie Lovki jest:
2/3 szklanki cukru

Czyli dwie trzecie szklanki......... a ja zrozumiałam 2-3 szklanki............. dlatego te ciasto mi tak popłyneło :-D Dopiero poczułam to w smaku.... JA PIE*DOLE.... ja po prostu nie umiem piec ciast..............

wiesz ze ja najpierw tez tak zrozumialam? he he az musialam jeszcze raz przezytac czy dobrze widzialam ze to takie slodkie bedzie :p
dobrze ze ja dzis nie pieklam :p
ale tez mi smaka narobilyscie i jutro zrobie muffinki :)

Mój ogląda mecz Pol-Gruzja.
.... moj tez :)

Oj...poczułam stópkę małego przez skórę
033.gif

Do muffinek polecam bloga: Z zapachem wanilii we włosach...

Sporo przepisów, sprawdzonych :)

Olcia, gratuluję ślubnych decyzji :) Data wybrana?

Dziewczyny z PMS, ponarzekajcie, popomstujcie, a potem walnijcie w te ich łby i ... cierpliwie wyjaśnijcie, jak krowie na miedzy, o co loto, bo oni tępi strasznie w te emocjonalne klocki. Wiecei, w stylu "widzisz kochanie, to jest białe, białe jest białe bo jest białe, a szare jest szare bo ma trochę czarnego, przepraszam, za szybko, to jeszcze raz...."

reklama
Dziewczyny z PMS, ponarzekajcie, popomstujcie, a potem walnijcie w te ich łby i ... cierpliwie wyjaśnijcie, jak krowie na miedzy, o co loto, bo oni tępi strasznie w te emocjonalne klocki. Wiecei, w stylu "widzisz kochanie, to jest białe, białe jest białe bo jest białe, a szare jest szare bo ma trochę czarnego, przepraszam, za szybko, to jeszcze raz...."

Już lecę spać, ale po toalecie doczytałam posta Sil i szukałam na stronie bb (przyzwyczajenie z Facebooka;p) LUBIĘ TO ;D

Do góry